CzechInvest obdržel prestižní cenu Site Selectors Guild Award

08.03.2016 13:21

Agentura CzechInvest úspěšně proměnila nominaci v soutěži Site Selectors Guild Excellence in Economic Development Award. Cenu za CzechInvest převzal v pátek 26. února 2016 Jan Chmelík, zahraniční zástupce na východním pobřeží. Slavnostní vyhlašování se konalo v rámci konference The Site Selectors Guild Annual Conference 2016 v americkém Nashvillu.

CzechInvest obdržel prestižní cenu Site Selectors Guild Award
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Výroční cenu udělovanou The Site Selectors Guild získala za dosažené úspěchy v oblasti ekonomického rozvoje. Z celkem dvanácti nominovaných byly vybrány tři vítězné osobnosti z amerických regionů. Jako celek byla oceněna pouze jedna agentura, a tou se stal CzechInvest.

Ohodnocen byl hlavně posun, který CzechInvest za dvacet let udělal od realizace investic čistě výrobních projektů k vysoce sofistikovaným projektům hi-tech výroby, R&D a služeb.  Neméně ceněna byla transparentnost a atraktivita investičních pobídek, zejména pobídkový systém, který je celý k dispozici k nahlédnutí na webu.

„Potěšilo mě, že Andreas Dressler ve své ceremoniální řeči označil agenturu CzechInvest za jednu z nejlepších, ne-li nejlepší agenturu v regionu střední Evropy. Rovněž zdůraznil, že Českou republiku vnímá jako jednu z nejatraktivnějších zemí v regionu,“ sdělil své pocity ze slavnostního vyhlašování Jan Chmelík.

The Site Selectors Guild je jediné celosvětové sdružení předních profesionálů pomáhajících s výběrem investorsky zajímavých lokalit. Členové asociace poskytují firmám po celém světě strategické poradenství s umístěním podniků různého průmyslového odvětví. Společnost byla založena v roce 2010.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…