CzechTourism: České vánoční ozdoby okouzlují Nizozemsko

12.12.2021 22:30 | Tisková zpráva

Vánoční ozdoby z dílen čtyř předních českých výrobců vánočních ozdob firem Glassor, Rautis, Ornex a Jany Strakové ze Svazu výrobců skla a bižuterie zdobí vánoční stromečky na pěti místech v Nizozemsku, např. v prostorách Baťa prodejny v městečku Best, v hotelovém lobby ve městě Groningen nebo prostorách European Space Research and Technology Centre v Noordwijku.

CzechTourism: České vánoční ozdoby okouzlují Nizozemsko
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Projekt zahraničního zastoupení CzechTourism Benelux a Českého centra v Rotterdamu ve spolupráci s Crystal Valley představuje tradiční i moderní českého sklářství a současně podporuje výstavu Českých center „Christmas Treasure“ v Národním muzeu skla v Leerdam. O nadcházejícím třetím adventním víkendu se zde navíc uskuteční workshop společnosti Rautis, na kterém si Nizozemci budou moci vyzkoušet výrobu perličkových ozdob zapsaných na seznamu nehmotného kulturního dědictví UNESCO.

Zahraniční zastoupení CzechTourism Benelux souběžně odstartovalo také mediální propagaci v nizozemských médiích. „Spojili jsme představení českého sklářství a vánočních zvyků s pozvánkou k návštěvě adventního a zimního Česka. Praha je pro Nizozemce dlouhodobě velmi zajímavá citybreaková destinace, máme velmi dobré letecké spojení, které navíc od prosince posílila společnost Vueling,“ uvedla Petra Palečková, ředitelka zahraničního zastoupení CzechTourism Benelux.

V plánu je tento úspěšný projekt příští rok rozšířit o Belgii. „Téma českých Vánoc navíc koresponduje s hlavním marketingovým tématem agentury CzechTourism, kterým budou tradice,“ dodala Petra Palečková s tím, že v Bruselu by navíc akce zviditelnila Českou republiku jako předsednickou země EU.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: S kontrolami podnikatelům pomůže aktualizovaná příručka

16:13 Hospodářská komora: S kontrolami podnikatelům pomůže aktualizovaná příručka

jakými kontrolami se může podnikatel setkat, jaká jsou jeho práva a naopak povinnosti? Aktualizovaná…