CzechTourism: Expozice České republiky zazářila na veletrhu v Pekingu

27.06.2017 13:39

Hned tři ocenění si přivezli zástupci agentury CzechTourism z jednoho z největších a nejvýznamnějších asijských veletrhů Beijing International Tourism Expo (BITE), který proběhl ve dnech 16. - 18. června v čínském Pekingu. Cenu za nejoblíbenější stánek „Most Popular Booth Award“ doplnila cena pro nejzajímavější expozici „Most Outstanding Booth Award“ a cena za nejlepší národní tým „Best Team Award“.

CzechTourism: Expozice České republiky zazářila na veletrhu v Pekingu
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Veletrh BITE Peking patří v současné době k nejvýznamnějším veletrhům cestovního ruchu nejen v Číně, ale v celé Asii a je ideální B2B platformou organizovanou již od roku 2003. V letošním roce dosáhl veletrh i rekordní návštěvnosti, která překročila 150 000 příchozích.

Česká republika se představila na akci s oficiální expozicí o rozloze 66 m2, ve které svou nabídku prezentovali zástupci Prague City Tourism, Ústeckého kraje, dále několik českých cestovních kanceláří a tour operátorů – společnosti Invia.cz, Busline a.s., Fenix Travel Central Europe, hotel Jalta a v neposlední řadě také asociace Czech China Educational Exchange Association.

„O Českou republiku byl po celou dobu konání obrovský zájem, návštěvníci se zajímali nejen o Prahu, ale také o další, především kulturní památky. Nadšeni byli také z připraveného doprovodného programu – ochutnávek moravského vína, českých jogurtů i műsli, velký úspěch zaznamenala pravidelná vystoupení cimbálové muziky Strážničan spojená s výukou tradičních českých tanců,“ přibližuje Tereza Matějková, vedoucí oddělení veletrhů a dodává: „Všech tří získaných ocenění si samozřejmě vážíme a máme z nich velkou radost – naše expozice se dokázala prosadit v nemalé konkurenci ostatních zemí a díky doprovodným akcím byl stánek doslova obsypán návštěvníky. Za ocenění pro nejlepší národní tým patří poděkování také všem našim partnerům na stánku, kteří s velkým nasazením a profesionalitou přistupovali k příchozím návštěvníkům.“

Účast České republiky na veletrhu BITE byla doplněna navazující akcí v blízkosti Pekingu, kterou bylo slavností otevření lázeňského města Sansheng vybudovaného po vzoru Karlových Varů. České hudební vystoupení bylo doplněno destinační prezentací ředitelky zahraničního zastoupení CzechTourism v Pekingu, paní Noemi Guerrero – Benešové.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…