DPP upozorňuje na výluku provozu tramvají v Zenklově ulici

06.08.2018 19:10

Z důvodu pokračující rekonstrukce kanalizace, vodovodu, vozovek, chodníků a tramvajové trati v Zenklově ulici se od pátku 10. 8. (cca 0:30 hod.) do pondělí 20. 8. 2018 (cca 4:30 hod.) mění dopravní opatření, v úseku Palmovka – Ke Stírce bude obousměrně přerušen provoz tramvají.

DPP upozorňuje na výluku provozu tramvají v Zenklově ulici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Platnost tohoto opatření je do 20. 8., kdy bude výluka pokračovat další etapou, tj. tramvaje budou poté opět jezdit od Stírky na Bulovku (cestující budou včas informováni).

Změny tras tramvajových linek

Linka č. 3 bude ve směru od Invalidovny ukončena v zastávce Palmovka na předmostí Libeňského mostu, dále pokračuje jako linka č. 6 směr Kubánské náměstí.

Linka č. 6 bude ve směru od Libeňského mostu ukončena v zastávce Palmovka v Zenklově ulici, dále pokračuje jako linka č. 3 směr Nádraží Braník, resp. Sídliště Modřany.

Linka č. 10 bude zrušena.

Linka č. 14 bude ve směru od Libeňského mostu zkrácena do zastávky Palmovka v ulici Na Žertvách (nástupní zastávka Palmovka na předmostí Libeňského mostu).

Linka č. 16 bude zkrácena do trasy Sídliště Řepy, resp. Kotlářka – Flora.

Vybrané spoje linky č. 17 budou ve směru od Levského ukončeny v zastávce Kobylisy, dále pokračují jako linka č. 37 směr Sídliště Ďáblice.

Linka č. 24 bude ve směru od Invalidovny ukončena v zastávce Palmovka v Sokolovské ulici (nástupní zastávka v ulici Na Žertvách).

Linka č. 95 bude vedena v trase Ústřední dílny DP – Lazarská – Flora.

Zavedeny budou tramvajové linky

V denním provozu budou zavedeny linky č. 36 v trase Ústřední dílny DP – Černokostelecká – Solidarita – Vozovna Strašnice – Želivského – Biskupcova – Palmovka – Nádraží Vysočany – Vysočanská – Kolbenova – Hloubětín – Lehovec a č. 37 v trase Sídliště Ďáblice – Ládví – Kobylisy (dále pokračuje jako linka č. 17 směr Sídliště Modřany).

V nočním provozu bude zavedena linka č. 90 v trase Radošovická / Nádraží Strašnice – Strašnická – Vozovna Strašnice – Želivského – Nákladové nádraží Žižkov – Biskupcova – Palmovka (výstup v Sokolovské ulici, nástup v ulici Na Žertvách).

Náhradní autobusová doprava

V denním provozu bude zavedena náhradní autobusová doprava X10 v trase Palmovka – Bulovka – Kobylisy.

V nočním provozu bude zavedena náhradní autobusová doprava X95 v trase Palmovka – Vosmíkových – Bulovka – Ke Stírce – Kobylisy – Vozovna Kobylisy.

Schémata naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…