Duel Jaromíra Soukupa rozebere zákulisí české politiky

07.12.2017 15:25

Chcete vědět, jaké je zákulisí české politiky? Sledujte dnešní díl Duelu Jaromíra Soukupa. Hlavním a zároveň jediným hostem pořadu bude předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura. Premiérový díl plný aktuálních otázek a pádných argumentů startuje již dnes večer na televizi Barrandov.

Duel Jaromíra Soukupa rozebere zákulisí české politiky
Foto: TV Barrandov
Popisek: Duela Jaromíra Soukupa

Ve čtvrtek 7. prosince ve 20.55 odvysílá televize Barrandov premiérový díl pořadu Duel Jaromíra Soukupa, který – podobně jako další publicistické a zpravodajské formáty – připravuje vydavatelství Empresa Media.

Otevřený rozhovor o povolebních vyjednáváních ve Sněmovně a o intrikách v politice povede lídr hnutí Svoboda a přímá demokracie a český podnikatel Tomio Okamura s moderátorem pořadu generálním ředitelem TV Barrandov a předsedou představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromírem Soukupem.

Duel Jaromíra Soukupa již dnes ve 20.55 na TV Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…