FN Hradec Králové: Psychiatrická klinika se připojí k Týdnům duševního zdraví dnem otevřených dveří

13.09.2021 11:48 | Tisková zpráva

Psychiatrická klinika Fakultní nemocnice Hradec Králové se 6. října 2021 připojí k programu letošních „Týdnů duševního zdraví“ dnem otevřených dveří. Na návštěvníky akce bude čekat kromě prohlídky prostor kliniky například přednáška či vystoupení dětí ze ZUŠ Habrmanova.

FN Hradec Králové: Psychiatrická klinika se připojí k Týdnům duševního zdraví dnem otevřených dveří
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

Program se uskuteční ve výukovém centru v budově psychiatrické kliniky v areálu FN HK.

Den otevřených dveří začne ve 14:30 úvodním slovem primářky kliniky MUDr. Jely Hrnčiarové, následovat bude přednáška přednosty kliniky doc. MUDr. Ladislava Slováčka a MUDr. Birgity Slováčkové na téma „Zásady první pomoci včetně psychiatrické“. Od 16:00 do 16:30 hodin je připravena pro zájemce prohlídka částí kliniky, na kterou naváže vystoupení dětí ze ZUŠ Habrmanova.

Od 17:00 hodin bude možné shlédnout ukázku kanisterapie, kterou předvede asistenční pes Olaf pod vedením Bc. Jany Štěpánkové. Po celou dobu akce bude připravena prodejní výstava výrobků pacientů psychiatrické kliniky.

Týdny pro duševní zdraví se v celé České republice konají tradičně od 10. září do 10. října, například v minulém roce se konalo více než 160 akcí ve 42 městech. Bližší informace o této akci je možné najít ZDE.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…