FNUSA: Očkování pro neregistrované již jen v Milleniu

25.02.2022 12:08 | Tisková zpráva

Od 28. února bude očkovací centrum v Olympii, které provozuje Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, uzavřeno. Důvodem je podle ředitele nemocnice Vlastimila Vajdáka dlouhodobě klesající zájem o očkování. „Zájem o očkování klesal již od konce ledna, v posledním týdnu přišlo do Olympie méně než sto lidí denně,“ dodal ředitel Vajdák.

FNUSA: Očkování pro neregistrované již jen v Milleniu
Foto: FNUSA
Popisek: FNUSA

Zájemci o očkování mohou přijet do Olympie ještě o víkendu 26. – 27. února, v dalších termínech pro ně bude otevřené už jen druhé očkovací centrum Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, situované ve středu města. „Očkovací centrum v Milleniu jsme otevřeli také pro neregistrované, takže lidé budou moci bez předchozího plánování a registrace přijet tam,“ upřesnila vedoucí očkovacího centra FNUSA Pavla Urbánková.

Očkovací centrum FNUSA se nachází v Millenium Center na adrese Hybešova 42 a pro neregistrované zájemce je otevřeno od pondělí do pátku v čase 8:00–14:00. Příští týden bude k dispozici také první dodávku vakcíny Nuvaxovid od firmy Novavax, o přesném datu zahájení očkování touto látkou budeme informovat. „Bude dostupná v dostatečném počtu dávek a budeme očkovat i klienty bez registrace,“ dodala Urbánková.

Očkovací centrum v Olympii bylo otevřeno 21. července 2021, za více než sedm měsíců provozu bylo vyočkováno 72 060 dávek, přičemž největší zájem evidujeme 7. ledna letošního roku, kdy jej navštívilo 746 zájemců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …