Fakultní nemocnice Hradec Králové rozšířila provoz odběrového centra COVID-19

04.08.2020 16:32

Fakultní nemocnice Hradec Králové rozšířila provozní dobu svého odběrového centra COVID-19. Centrum je nyní v provozu denně od 7:30 do 15:30 hodin, dosud se odběry prováděly od 8:00 do 11:00 hodin. Centrum je umístěné v zadní části areálu nemocnice u budovy č. 64 (centrální spisovna), příjezd k centru je Třebešskou ulicí kolem areálu Univerzity obrany Fakulty vojenského zdravotnictví. Pro pěší je příchod vyznačen od pěší i hlavní vrátnice.

Fakultní nemocnice Hradec Králové rozšířila provoz odběrového centra COVID-19
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

Například v pondělí 3. srpna 2020 centrum provedlo 178 odběrů. „Upozorňujeme, že provozní doba centra se může v dalších týdnech měnit dle aktuální epidemiologické situace a potřeby odběrů,“ uvedl ředitel Fakultní nemocnice Hradec Králové prof. MUDr. Vladimír Palička, CSc., dr. h. c.

Fakultní nemocnice Hradec Králové spustila provoz svého odběrového centra 18. března, od 5. května odběrové centrum kromě vyšetření nařízených lékařem umožňuje z oprávněných důvodů vyšetření samoplátců, například v souvislosti s cestováním do zahraničí či příjmu pacienta k samoplátecké hospitalizaci. Cena za vyšetření včetně odběru činí 1756 korun, před odběrem je nutné částku uhradit na místě platební kartou. Na vyšetření je nutné se objednat na e-mailu: infekce.sluzba@fnhk.cz či na telefonních číslech 702 284 857, 724 384 235, 601 130 894, 495 836 004.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…