Hejtman podepsal za kraj zakládací listinu ke vzniku Spolku

08.10.2015 17:00

Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek podepsal ve čtvrtek 8. října 2015 Zakládací smlouvu o založení Spolku. A to společně s primátorem města Brna Petrem Vokřálem a ředitelkou Centrály cestovního ruchu Jižní Morava Zuzanou Vojtovou.

Hejtman podepsal za kraj zakládací listinu ke vzniku Spolku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

„Chci poděkovat panu primátorovi Vokřálovi a jeho prostřednictvím statutárnímu městu Brnu, chci poděkovat paní ředitelce Vojtové a jejím prostřednictvím Centrále cestovního ruchu – Jižní Morava. A zejména chci poděkovat dnes zde nepřítomné ministryni školství Kateřině Valachové, protože jsem přesvědčen, že právě ona se v určité etapě stala obrovským motorem a pro nás všechny také impulsem k tomu, že ta jednání dopadla úspěšně a že jsme dnes mohli podepsat zakládací dokumenty spolku," uvedl hejtman.

"Věřím, že za účasti paní ministryně příští týden budeme společně jednat s představiteli společnosti Dorna už o těch praktických věcech, které s brněnskou Velkou cenou souvisejí. A stejně jako pan primátor i já si přeji v příštích letech co nejvíce spokojených domácích i zahraničních návštěvníků motocyklové Velké ceny,“ sdělil hejtman Michal Hašek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

10:17 Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

Český statistický úřad zveřejnil seznam kandidátů pro volby do Evropského parlamentu. Volby se na úz…