Hrad: Prezident republiky se zúčastnil jednání V4

29.11.2021 14:21 | Tisková zpráva

Prezident republiky Miloš Zeman se zúčastnil v pondělí dne 29. listopadu 2021 prostřednictvím videokonference prvního plenárního jednání setkání prezidentů zemí Visegrádské skupiny.

Hrad: Prezident republiky se zúčastnil jednání V4
Foto: generalcompact.cz
Popisek: Kancelář prezidenta ČR

Prezident republiky v průběhu jednání vyslovil obavu, že se otevírá nová migrační trasa, která má svůj původ v tom, že Tálibán ovládl Afghánistán. 

Anketa

Těšíte se, až se kabinet Petra Fialy ujme vlády?

5%
91%
hlasovalo: 15147 lidí

“Podle mého názoru se Afghánistán neměl vyklízet, a hrozí nebezpečí nových teroristických útoků, protože Tálibán není žádná nedělní škola, Tálibán je teroristická organizace,” uvedl prezident republiky.

Prezident republiky v debatě podpořil povinné očkování proti nemoci COVID-19.

“Všichni politici se bojí říci, že jediným řešením je povinné očkování, protože by ztratili hlasy. Já si to mohu dovolit, protože já už po deseti letech končím ve funkci prezidenta,” prohlásil.

“Uvažujme podobně jako Rakousko o povinném očkování, protože se zdá, že je to opravdu jediná cesta, jak se z té covidové krize dostat,” dodal prezident republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…