JOB AIR Technic podepsal významný kontrakt se společností Eurowings

31.10.2023 12:53 | Tisková zpráva

Třináct Airbusů Eurowings dorazí do hangáru JOB AIR Technic k údržbě během zimní sezóny 2023/2024.

JOB AIR Technic podepsal významný kontrakt se společností Eurowings
Foto: jobair.eu
Popisek: Job Air Technic - logo

Na akci MRO Europe v Amsterdamu tuto dohodu podepsali zástupci společností JOB AIR Technic a Eurowings Technik, člena skupiny Lufthansa. Součástí kontraktu je i zimní sezóna 2024/2025, kdy hangáry JOB AIR Technic přivítají další letouny Eurowings.

Ve dnech 17. až 19. října se v Amsterdamu konal jubilejní 25. ročník MRO Europe a JOB AIR Technic byl mezi více než 450 vystavovateli, kteří přilákali tisíce leteckých profesionálů. Součástí akce byla také konference s 30 odbornými řečníky. Tato významná událost se koná každý rok v jednom ze tří hostitelských měst. Příští rok se uskuteční v Barceloně, v roce 2025 v Londýně.

"Je skvělé, že jsme mohli podepsat tuto důležitou smlouvu v Amsterdamu. Jedná se o naši první takto významnou spolupráci s Eurowings a Lufthansa Group. To, že si nás tak silná skupina vybrala jako partnera pro údržbu svých letadel, vnímáme jako další uznání kvality našich služeb. Určitě pomohlo, že jsme od roku 2021 schváleným poskytovatelem služeb Airbus. Mimochodem, tuto zakázku jsme také finalizovali na MRO v Amsterdamu," říká Vladimír Stulančák, generální ředitel společnosti JOB AIR Technic.

V leteckých opravnách JOB AIR Technic projde ročně údržbou více než stovka letadel a ve dvou hangárech mohou letečtí mechanici pracovat současně na osmi úzkotrupých letadlech Airbus A320 Family nebo Boeing 737. Celkem 13 strojů skupiny Lufthansa, které JOB AIR Technic obdrží k údržbě v následujících měsících, tedy představuje pro JOB AIR Technic, společnost, jež si v těchto dnech připomíná 30 let od svého založení, velmi důležitou zakázku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…