Jihočeská centrála cestovního ruchu: Pivní stezka Toulavy opět nabízí originální dárky

07.06.2022 20:29 | Tisková zpráva

Už druhou sezónu bude letos na Táborsku fungovat Pivní stezka Toulavy, která propojuje nejjižnější kout Toulavy (Bechyňsko a Soběslavsko) se středočeskou Sedlcí - Prčicí. Do projektu se zapojilo už devět minipivovarů v regionu "od Tábora až k nám..." a každý, kdo ochutná alespoň sedn různých piv, získá originální půllitr.

Jihočeská centrála cestovního ruchu: Pivní stezka Toulavy opět nabízí originální dárky
Foto: JCCR
Popisek: Jihočeská centrála cestovního ruchu - logo

„Součástí pivní stezky jsou pivovary Keras Bechyně, Transformátor Hlavatce, Obora, Chotoviny, Pod Besedou Tábor, Brandlínská Kuna, Vítek z Prčice a od letošního roku ještě Rašelina Soběslav a Garage Tábor,“ přibližuje Jan Sochor z turistické oblasti Toulava. Jak dodává, kromě těchto pivovarů jsou do projektu zapojeny i restaurace, které regionální piva čepují.

„Aby turista mohl získat zaslouženou odměnu v podobě půllitru, musí si v pivovaru nebo na infocentru vyzvednout brožuru Gastrozážitky a pivní stezka v Toulavě,“ doplňuje Jan Sochor. „Kromě tipů na dobré jídlo zde najde i mapu minipivovarů a restaurací. Za vypité pivo získá samolepku. Sedm různých samolepek - od piv různých značek - mu stačí, aby na kterémkoli místě získal svůj půllitr. V loňském roce, kdy se konal první ročník, jsme rozdali 150 půllitrů.“

Více informací najdete na stránkách ZDE.

Jihočeská centrála cestovního ruchu (JCCR) je organizace, zřízená Jihočeským krajem k výkonu funkce destinačního managementu pro region jižní Čechy. Hlavním cílem je realizace projektů zaměřených na rozvoj turistické nabídky a prezentace regionu jako turisticky atraktivní destinace v tuzemsku i zahraničí. Tvoří produktové linie a zajišťuje vydávání tištěných propagačních materiálů. JCCR je provozovatelem Informačního systému cestovního ruchu Jihočeského kraje ZDE.
JCCR koordinuje činnost turistických oblastí na území Jihočeského kraje, spolupracuje s městy a obcemi, infocentry a subjekty cestovního ruchu z veřejného i soukromého sektoru. Úzce spolupracuje s agenturou CzechTourism, včetně jejích zahraničních zastoupení, komunikuje a spolupracuje se zahraničními partnery při tvorbě a realizaci přeshraničních projektů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…