KRNAP: Češi a Poláci se společně vzdělávají

06.10.2017 8:30

Správa Krkonošského národního parku realizuje projekt Společné vzdělávání pracovníků Správy KRNAP a KPN II. Ten navazuje na stejnojmenný projekt realizovaný v letech 2010–2014 a je naplánován až do roku 2021. Je podpořen prostředky z programu Interreg V-A Česká republika – Polsko.

KRNAP: Češi a Poláci se společně vzdělávají
Foto: KRNAP
Popisek: KRNAP

Projekt vyplývá z neustálé potřeby zvyšování kvalifikace a odbornosti pracovníků. Nutnost společných postupů při péči o Krkonoše vede oba partnery ke společné péči o odbornou přípravu, kvalifikaci a rozvoj zaměstnanců. Výměnné stáže a odborná školení v různých problematikách přenesou dobré zkušenosti z ochrany o přírodu. Významný prvkem projektu je zvyšování jazykových znalostí češtiny a polštiny, tzn. že pracovníci Správy KRNAP se učí polský jazyk a kolegové z KPN český.

V průběhu projektu opětovně vydáme i některé základní letáky jako například Pravidla chování nebo Bezpečně po horách. Dotiskneme osmidílnou sadu výukových posterů ilustrovaných známým českým ilustrátorem Janem Dungelem a brožuru Plán péče.

Projekt Společné vzdělávání pracovníků Správy KRNAP a KPN II bude realizován v letech 2017–2021 a je podpořen prostředky z programu Interreg V-A Česká republika – Polsko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…