Kauzy Jaromíra Soukupa měly rekordní sledovanost

21.12.2017 16:54

Televize Barrandov si před koncem roku připisuje další úspěch. O ten se postaral včerejší díl publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa. Na přetřes přišla kauza ROP Severozápad, která se týká špatného rozdělování evropských dotací. Premiéra dosáhla zatím nejvyšší sledovanosti 219 tisíc diváků, přičemž zasáhla na alespoň tři minuty v kuse 406 tisíc diváků.

Kauzy Jaromíra Soukupa měly rekordní sledovanost
Foto: TV Barrandov
Popisek: Kauzy Jaromíra Soukupa

Ve středu 20. prosince odvysílala televize Barrandov další díl publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa. Moderátor pořadu divákům jednoduše a přehledně vysvětlil, jak to bylo s kauzou ROP Severozápad – tedy s případem, kdy jsme kvůli špatnému rozdělování dotací museli vrátit zpátky do Bruselu dvě miliardy korun. Tyto dvě miliardy šly ale do centrály Evropské unie z našich daní. Premiéru pořadu s odhalením, kdo za to vlastně může, si nenechalo ujít 219 tisíc diváků při podílu 6,5 procenta. Alespoň tři minuty v kuse ho sledovalo 406 tisíc diváků.

„Sledovanost pořadu od prvního dílu stále roste a s ní i divácká obliba. Jsem za to velmi rád. O to větší je to ale pro nás zodpovědnost udržet nastavenou laťku, která je už teď relativně vysoko. Řada médií se totiž bojí pojmenovávat věci pravými jmény a raději mlží. Televize Barrandov se však nebojí napřímo ukázat, kdo za danou věc může. A za sebe vám můžu slíbit, že v tom nepřestaneme ani v novém roce,“ uvedl generální ředitel televize Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

ATO – Nielsen Admosphere, 20. 12. 2017, cílová skupina: 15+, typ sledovanosti Live + TS0-3, data k dispozici 21. 12. 2017

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…