Klaudiánova nemocnice: Zaměstnanci se mohou těšit na větší komfort

27.12.2021 18:37 | Tisková zpráva

Předčasný vánoční dárek dostali pracovníci Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi. Nadační fond Škoda Auto se rozhodl ocenit jejich nasazení a obětavost, kterou vůči všem pacientům projevují během koronavirové pandemie.

Klaudiánova nemocnice: Zaměstnanci se mohou těšit na větší komfort
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

Peněžní dar v celkové hodnotě 850 000 korun, který byl nemocnici věnován, jim má zajistit větší komfort na pracovišti. 

Anketa

Budete se o Vánocích omezovat při setkávání s přáteli a příbuznými?

14%
83%
hlasovalo: 27928 lidí

Celá částka bude investována do vylepšení zázemí pro zaměstnance. „Velmi si vážíme dlouhodobé spolupráce mezi naší nemocnicí a Škoda Auto. Mladoboleslavská automobilka je pro nás partnerem, který s námi řeší nejen naše potřeby, ale také reaguje na potřeby regionu, tedy našich pacientů. Děkujeme za podporu během celého roku 2021. Velmi si ceníme, že Škoda myslí i na naše zaměstnance,“ těší Ladislava Řípu, předsedu představenstva Klaudiánovy nemocnice.

„Rádi bychom vyjádřili hlubokou úctu a podporu všem, kteří svým dílem pomáhají k záchraně lidských životů. Jejich práce zaslouží respekt, obdiv a uznání. Proto bychom chtěli ze srdce všem poděkovat za péči, nasazení, trpělivost a výdrž,“ vysvětluje Ladislav Kučera, ředitel Nadačního fondu Škoda Auto.

Nadační fond Škoda Auto tímto krokem navazuje na loňský rok, kdy mezi lékaře, zdravotní sestry, záchranáře a pracovníky sociálních služeb rozdělil celkem 3 000 balíčků s vitamíny, dezinfekcí, respirátory a dalšími výrobky.

Každý pracovník Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi dostane také osobní přání na speciálním „rostoucím papíře“, ze kterého po zasazení vyroste rostlina. „Věříme, že tímto drobným dílkem všem uděláme radost a přispějeme tak k překonání současných složitých časů,“ dodal Ladislav Kučera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…