Klub českých turistů finišuje s kampaní pro Kusalíno

07.11.2017 21:06

Klub českých turistů společně s Asociací turistických oddílů mládeže odstartoval 2. 10. 2017 kampaň, jejímž cílem je získat finance na realizaci vrtu na pitnou vodu pro valašskou roubenku Kusalíno.

Klub českých turistů finišuje s kampaní pro Kusalíno
Foto: kct.cz
Popisek: Klub českých turistů - logo

Roubenka je ve vlastnictví KČT, ale je využívána především dětmi a mládeží Asociace Tom. Kusalíno přichází v důsledku současných klimatických změn o jediný zdroj pitné vody, kterou byla až doposud lesní studánka. Od vrtu si organizátoři kampaně slibují soběstačnost v zásobování vodou a návrat využití lesní studánky zdejší přírodě.

Cílová částka, kterou je nutno vybrat, byla stanovena na 300 000 korun. Jedenáct dnů před ukončení kampaně je vybráno téměř 210 000 korun, přičemž se do sbírky zapojilo 247 přispěvatelů.

Pro finanční dárce KČT a Asociace TOM připravili celou řadu odměn v podobě pobytu na asociační a klubových chalupách, možností vyzkoušet si práci turistického značkaře, nebo získání originálního trička s logem Kusalína.

Více informací najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…