Komerční banka spustila propojení s online fakturací Fakturoid

05.03.2018 16:01

Všichni klienti s podnikatelským účtem v Komerční bance mají nyní k dispozici službu Fakturoid, která je první inovací bezprostředně navazující na evropskou směrnici PSD2 účinnou od poloviny letošního ledna.

Komerční banka spustila propojení s online fakturací Fakturoid
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

 Fakturoid je aplikace na vystavování a správu faktur pro živnostníky a menší firmy. Velký důraz klade na automatizaci – od vydávání a rozesílání faktur přes kompletní správu, automatické upomínky až po párování plateb s bankou.

„Otevření bankovních systémů třetím stranám nám umožnilo hledat řešení v oblasti inovativních služeb u nových partnerů. Fakturoid je mladá společnost, která má v oblasti online fakturace osvědčené řešení a velmi dobré know-how. Do budoucna počítáme, že budeme i vzhledem k nové směrnici o platebním styku a souvisejícím aktivitám v oblasti Open Banking, realizovat další podobné typy spoluprací a přinášet našim klientům praktická řešení jejich potřeb,“ uvedl Jan Juchelka, předseda představenstva a generální ředitel Komerční banky.

Fakturoid umožňuje podnikatelům řešit významnou část administrativní agendy snadno a z jednoho místa s využitím moderních technologií a šetřit jim tak čas a úsilí, které mohou věnovat klíčovým oblastem svého podnikání. Nabízí základní manažerský pohled s využitím evidence nákladů a řady užitečných statistik. Přístup k aplikaci mohou dát uživatelé i svému účetnímu, který pak může doklady nahrát přímo do svého účetního programu. Fakturoid umožňuje mít vše důležité na jednom místě a dostupné odkudkoliv, kde je internetové připojení. Pokud by klientům nedostačovala bezplatná základní varianta Fakturoidu, která umožňuje fakturovat až na pět obchodních partnerů, mohou si aktivovat zvýhodněné roční předplatné některé z pokročilých verzí aplikace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…