Letiště Praha: Za sluncem i v zimě, dopravce SunExpress prodlouží linku do Antalye

07.08.2022 21:00 | Tisková zpráva

Ulice lemované palmami, staré malebné domy a krásné pláže u horských úpatí na Turecké riviéře bude možné navštívit i během zimy. Letecká společnost SunExpress prodlužuje pravidelný spoj z Prahy do Antalye.

Letiště Praha: Za sluncem i v zimě, dopravce SunExpress prodlouží linku do Antalye
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Dopravce nabídne lety od konce října jednou týdně, a sice každou neděli. V uplynulých letech pražské letiště přímé pravidelné letecké spojení do Antalye během zimy standardně nenabízelo.

„Antalye se dlouhodobě řadí k nejvytíženějším a nejoblíbenějším destinacím. Je třetím nejnavštěvovanějším městem světa podle počtu mezinárodních příletů. Jsme proto rádi, že SunExpress prodlužuje linku z Prahy do Antalye a zajistí tak pro české cestující spojení právě na tureckou riviéru i v zimních měsících,“ říká ředitel leteckého obchodu Letiště Praha Jaroslav Filip.

Cestujícím bude letecké spojení do Antalye se společností SunExpress od 30. října 2022 k dispozici v následujících časech:

tabulka

* Časy uvedené výše jsou lokální
Let číslo XQ320/YQ321 bude provozován letadlem typu Boeing 738-800 s kapacitou 189 míst.

Společnost SunExpress byla založena v roce 1989 jako společný podnik Lufthansy a Turkish Airlines a je jedním z předních poskytovatelů charterových a prázdninových letů do Turecka. Specialista na dovolenou v současnosti obsluhuje se svou moderní flotilou Boeingů 737 síť zhruba 51 mezinárodních destinací. Letecká společnost již více než 30 let kombinuje tureckou pohostinnost s německou precizností a každoročně přivítá na palubě svých letadel okolo 10 milionů cestujících. SunExpress je silným partnerem tureckého cestovního ruchu a získal již několik ocenění za služby a komfort na palubě svých letů. Dopravce skóruje dobrým poměrem ceny a výkonu a širokou nabídkou inovací a digitálních služeb. Více informací najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…