Liberecký kraj: Z Výpřeže do Světlé pod Ještědem projedou řidiči od 5. prosince bez výraznějšího omezení

30.11.2022 20:29 | Tisková zpráva

Rekonstrukce silnice III/2784 Světlá pod Ještědem – Výpřež pokračuje. Přes zimní období bude možné se sníženou rychlostí úsekem projíždět.

Liberecký kraj: Z Výpřeže do Světlé pod Ještědem projedou řidiči od 5. prosince bez výraznějšího omezení
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

Až do jara příštího roku také platí, že komunikací řidiči projedou, aniž by je zdržovali semafory. Opatření platí od pondělí 5. prosince 2022.

„Doposud platilo, že firma stavěla tak, aby provoz nebyl během rekonstrukce omezen zcela, ale byl v určitém režimu umožněn. Jsem rád, že vše jde podle plánu. Na zimní období bude úsek zprůjezdněn bez semaforů, pouze s označením projíždíte stavbou a s nutností snížit rychlost na 30 kilometrů za hodinu,“ uvedl Jan Sviták, statutární náměstek pro resort dopravy.

Letos pracovníci firmy Integra stavby dokončili výstavbu osmi zdí v celkové délce 793 metrů, deseti příčných propustků a také dlážděné rigoly. U silnice také odfrézovali asfalt, sanovali a položili ložné vrstvy. Cena stavby činí 129 441 006,68 korun včetně DPH. Hotovo by mělo být v květnu příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…