Lubomír Lipský oslaví životní jubileum. Můžete být u toho

24.02.2013 7:04

Tisková zpráva Městských divadel pražských

Lubomír Lipský oslaví životní jubileum. Můžete být u toho
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Lidé na farmářských trzích

Městská divadla pražská zahajují 1. března předprodej vstupenek na dubnová benefiční představení Pan Kaplan má třídu rád. Ty se uskuteční u příležitosti oslav 90. narozenin herce Lubomíra Lipského. Dvě z nich budou určena široké veřejnosti a proběhnou 17. a 18. dubna v Divadle ABC. Hlavní benefiční představení je plánováno přímo v den narozenin Lubomíra Lipského 19. dubna převážně pro zvané hosty, pro veřejnost budou v prodeji pouze místa na balkoně.

Inscenace Pan Kaplan má třídu rád je adaptací oblíbené knihy Leo Rostena o záludnostech vyučování cizí řeči. Mezi diváky je originální jevištní provedení plné písní, tance a půvabného humoru velmi oblíbené. Tři dubnová představení budou obohacena o přípitek a gratulace panu Lipskému k narozeninám. Ve foyer Divadla ABC bude od března k vidění výstava fotografií mapující hereckou dráhu této výrazné herecké osobnosti.

Vstupenky na benefiční představení Pan Kaplan má třídu rád zakoupíte od 1. března na pokladnách divadel ABC a Rokoko za cenu 390 Kč do 1. cenové zóny, 290 Kč do 2. cenové zóny a 90 Kč do 3. cenové zóny. Místa na balkoně na hlavní benefiční představení 19. 4. budou v prodeji za 450 Kč do 1. cenové zóny a 150 Kč do 2. cenové zóny.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…