MHMP: Dopravní opatření v souvislosti s průvodem Prague Pride

06.08.2019 18:46

V sobotu 10. srpna 2019 v rámci festivalu Prague Pride projde po komunikacích Prahy 1 a 7 průvod účastníků festivalu, který omezí individuální i městskou hromadnou dopravu. Začátek průvodu je ve 12:30 hodin na Václavském náměstí.

MHMP:  Dopravní opatření v souvislosti s průvodem Prague Pride
Foto: Vít Hassan
Popisek: Duhový průvod Prahou v rámci festivalu Prague Pride, který přibližuje život leseb, gayů, bisexuálů a transsexuálů

Trasa průvodu:

Václavské náměstí, Na Příkopě, náměstí Republiky, Revoluční, Řásnovka, Klášterská, Dvořákovo nábřeží, náměstí Curieových, Čechův most, nábřeží E. Beneše.

Komunikace na trase průvodu budou postupně uzavírány, předpokládá se účast několika desítek tisíc osob, průvod bude mít zajištěnu asistenci Policie ČR a Městské policie hl. m. Prahy.

Změny v MHD:

Přibližně od 13:15 hodin do 14:45 hodin bude omezen provoz tramvají a autobusů v oblasti náměstí Republiky, Revoluční, Na Františku a Čechův most.

Podrobnosti jsou k dispozici na stránkách Dopravního podniku hl. m. Prahy, a.s.

Pořadatelem akce je spolek Prague Pride.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…