Martin Production: Benefiční „Křídla motýlí“ podpoří pacienty s nemocí motýlích křídel

09.09.2021 18:47 | Komerční článek

Kamarádky Heidi Janků a Yvetta Blanarovičová chtějí spolu s Martinem France a Honzou Křížem v rámci koncertu Křídla motýlí ochutnat i burčák.

Martin Production: Benefiční „Křídla motýlí“ podpoří pacienty s nemocí motýlích křídel
Foto: martinproduction.eu
Popisek: Heidi Janků a Yvetta Blanarovičová vystoupí na benefičním koncertu v Horních Věstonicích

Po sedmé se sejdou zpěváci v jihomoravských Horních Věstonicích v rámci benefičního koncertu „Křídla motýlí“ a to v sobotu 18. 9. 2021, aby podpořili pacienty s nemocí motýlích křídel.

A tak se v období burčáku v kulturně-sportovním areálu potkají například ostravská rodačka Heidi Janků, která musí po odzpívání odjet na další vystoupení a na tomto koncertu bude zpívat poprvé. Z Prahy dorazí i herečka a muzikálová zpěvačka Yvetta Blanarovičová, která si už na této akci zazpívala, ale ještě v Dolních Dunajovicích.  To Michaela Nosková si poprvé na akci agentury Martin Production zazpívala před 14 dny v jihočeských Nových Hradech, kam dorazila se svým novým přítelem a po akci na Moravě to zamíří opět na Prahu. Muzikálový herec a zpěvák Jan Kříž dorazí se svou kolegyní z muzikálů Michaelou Tomešovou, ale na rozdíl od Míši musí kvůli svému malému potomku zpět do Prahy. Míša Tomešová dokonce přiveze nejspíše i své 2 potomky a Moravy si chtějí v pálavských vrších užít. No a nad celou akcí opět bdí producent a zpěvák Martin France, který se pustil opět do přípravy tohoto bohulibého koncertu s podtitulem pomoci potřebným.

„Budeme velice potěšeni, pokud dorazí hodně diváků, protože tím se všichni pokusíme opět alespoň částečně nastartovat kulturu, cestovní ruch a znovu potkávání se mezi lidmi“, dodal France.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…