Martin Production: Noc s hvězdami na zámku Zahrádky 2018

08.08.2018 10:42

Letos se na nádvoří zámku Zahrádky, který se nachází u České Lípy odehrál jubilejní 20. ročník benefičního koncertu "Noc s hvězdami", jehož výtěžek je použit na obnovu této vyhořelé památky.

Martin Production: Noc s hvězdami na zámku Zahrádky 2018
Foto: FotoSféra
Popisek: Noc s hvězdami na zámku Zahrádky 2018

Na koncert během odpoledních zvukových zkoušek postupně dorazili David Deyl se svoji managerkou, slovenská legenda Marcela Laiferová, která to pojmula částečně jako dovolenou, neboť zde byla už nějaký den a navštěvovala přátele a po koncertu ještě další den odjela k Martinovi Francemu na chalupu na Kokořínsko. Vitální Laiferová při poslední písničce slezla z podia k divákům a tančila spolu s nimi. Přijela též Ilona Csáková, která si odskočila z Jeseníků, kde tráví dovolenou s rodinou. To rockerka Sabina Křováková málem koncert nestihla, protože měla defekt s autem, ale vše nakonec dopadlo dobře a koncert absolvovala. Dorazil i Petr Vondráček, který přijel z akce, kde také zpíval, na zámku Zahrádky si odzpíval 2 songy a jel zpívat ještě na další koncert. Zuzana Nová krom zpívání s kapelou The RockSet zazpívala i v hlavním programu a zde si střihla duet Mosty se zpěvákem a hlavním producentem koncertu Martinem France. Ten se zároveň pochlubil, že je čerstvým strejdou a ukázal teprve dvouměsíčního synovce Jakuba.

Až během koncertu dorazil i energetický Josef Laufer, který zazpíval hned několik songů a jako poslední dal nesmrtelný hit, Sbohem lásko, já jedu dál, kdy ho přišli na podium podpořit i jeho kolegové.

Představili se zde i mladý a talentovaný Milan Šatník, mladá zpěvačka Kamila Hubsch nebo slovenský zpěvák Peter Armstrong Ondria, který vyšvihl songy od Louise Armstronga.

A jako překvapení večera se zde objevila první pánská česká burlesque skupina The Roosters, která roztleskala také celé publikum.

Jelikož v letošním roce je 100 - leté výročí české státnosti, někteří z interpretů to vzali poctivě a hrdě si vylepili na obličej samolepku české vlajky.

Na podiu předal France starostovi obce Zahrádky Ladislavu Chvojkovi šek v hodnotě necelých 54.000,- Kč a poté se návštěvníci koncertu přesunuli na zámeckou zahradu, kde se odehrál koncert kapel.

Koncert už poosmnácté moderovala moderátorská dvojice Markéta Mayerová a Slávek Boura.

A už teď je jasné, že se diváci mohou těšit na 21. ročník tohoto koncertu, který se uskuteční v sobotu 3. srpna 2019.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…