Město Vsetín se bude opět prezentovat na REGIONTOURu 2015

15.01.2015 17:39

V termínu od čtvrtku 15. do neděle 18. ledna 2015 se na brněnském výstavišti koná GO - REGIONTOUR 2015 – největší mezinárodní veletrh cestovního ruchu v České republice. Město Vsetín pravidelně na veletrhu vystavuje, kde se v rámci společné expozice „Východní Morava“ prezentují oblasti: Slovácko, Kroměřížsko, Zlínsko, Luhačovicko a samozřejmě Valašsko. Motto naší letošní expozice na veletrhu je: Gastronomie a zážitky.

Město Vsetín se bude opět prezentovat na REGIONTOURu 2015
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Regiontour - je největší prezentace průmyslu cestovního ruchu s akcentem na regiony ve střední Evropě. Veletrh REGIONTOUR je nosným projektem na podporu domácího cestovního ruchu a incomingu v České republice. Účastní se jej klíčové subjekty a osoby s rozhodovacími pravomocemi v cestovním ruchu ČR a jednotlivých regionů. Prezentace o Vsetínsku bude pro návštěvníky připravena v rámci expozice Zlínského kraje, respektive východní Moravy. Veletrh GO se zaměřuje na výjezdovou turistiku.

"Návštěvníci valašského stánku se mohou těšit i na prezentaci města Vsetína, který nabídne pestrou škálu možností. Jedná se o nabídku cyklotras a nových plánů bike arény, která byla bikerům otevřena na jaře minulého roku a stala se další součástí Bike resortu Valašsko, jež se rozkládá od Vsetína až po Velké Karlovice Z akcí bude představen například Mezinárodní týden turistiky na Valašsku nebo projekt Otevřené brány, který má nadregionální přesah. Na veletrhu budou prezentovány i  ubytovací možnosti a valašská gastronomie. Přímo na stánku mohou účastníci veletrhu ochutnat valašský frgál a poslechnout si cimbálovou muziku,“ pozvala místostarostka Simona Hlaváčová, která má oblast cestovního ruchu ve své gesci.

Z tiskových materiálů budou na stánku k dispozici kromě zmíněných plánů Bike arény Vsetín také cyklomapa Bečva, mapy Valašska, tipy na využití volného času ve Vsetíně „2 hodiny ve Vsetíně“ a „Den ve Vsetíně“, dále pak mapy města Vsetína, Image katalog města Vsetína, tiskoviny, ve kterých jsou prezentovány významné památky našeho města, naučné stezky, sportovní a kulturní vyžití, možnosti ubytování na Vsetínsku, kalendář akcí či leták Mezinárodního týdne turistiky na Valašsku. Na stánku nebudou ani chybět cyklotrasy a zimní průvodce Vsetínskými Beskydami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestovsetin.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…