Ministerstvo obrany: Absolventi vysokých škol se na veletrhu zajímali o aktuální vyzbrojovací projekty

26.11.2017 12:48

Sekce vyzbrojování a akvizic reprezentovala Ministerstvo obrany ČR na brněnském veletrhu Job Challenge. Ten se uskutečnil ve středu 22. listopadu a zaměřoval se především na absolventy a studenty vysokých škol, kteří se chtějí zorientovat na trhu práce, rozvinout své kompetence a získat kontakty na nejlepší zaměstnavatele.

Ministerstvo obrany: Absolventi vysokých škol se na veletrhu zajímali o aktuální vyzbrojovací projekty
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

Iniciativu nad účastí převzal náměstek pro řízení sekce vyzbrojování a akvizic MO Daniel Koštoval a státní tajemník Petr Vančura.

Trojice zástupců Ministerstva obrany ČR, Zuzana Šupíková, David Kressl a major Ondřej Henžlík studentům a absolventům prezentovala především činnost a strukturu sekce vyzbrojování a akvizic MO, resortní benefity, výhody státní služby, možnosti podílení se na významných vyzbrojovacích projektech a další.

„Absolventi se zajímali o aktuální vyzbrojovací projekty a pracovní pozice, které nabízíme, a studenti především magisterského stupně studia se zajímali o možnost stáží na sekci,“ sdělila Zuzana Šupíková.

Veletrhu Job Challenge, který se řadí mezi největší veletrhy pracovním příležitostí Jihomoravského kraje, se zúčastnilo více než 120 společností včetně subjektů státní správy.

Pokud i vy máte zájem prohlédnout si pracovní nabídky sekce vyzbrojování a akvizic MO, nebo vás zajímají zbraňové systémy a nejmodernější technologie bezpečnostního průmyslu, navštivte www.vyzbrojovani.army.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…