Moderátorka Lucie Výborná oslaví v opeře 100 000 minut s Hosty Radiožurnálu

20.03.2017 20:36

Moderátorka Lucie Výborná slaví 100 000 minut odvysílaných rozhovorů na Radiožurnálu. Na slavnostní večer si do pražské RockOpery na 29. března pozvala pět mimořádných osobností z různých oblastí – trenérku paměti Michaelu Karsten, herce Jiřího Bartošku, lékaře Vladimíra Beneše, režiséra Jiřího Stracha a zpěváka Miroslava Žbirku.

Moderátorka Lucie Výborná oslaví v opeře 100 000 minut s Hosty Radiožurnálu
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Je to již více než devět let, kdy Lucie Výborná položila první otázku v pořadu Host Radiožurnálu. Bylo to přesně 3. ledna roku 2008 po desáté hodině dopoledne. Od té doby jich přibyly tisíce. A minut zajímavých rozhovorů s výjimečnými osobnostmi ještě o mnoho více.

Tou jubilejní s pořadovým číslem 100 000 začne mimořádné vydání pořadu Host Lucie Výborné pod názvem „Výborná v opeře“. Radiožurnál ho odvysílá výjimečně 29. března od 19 hodin živě z RockOpery v pražských Holešovicích.

„Je to neuvěřitelné, kolik minut rozhovorů se podařilo v pořadu odvysílat, mám z toho upřímnou radost. Snažím se o maximálně pestrý výběr hostů napříč profesemi i lidskými osudy. Lidé mi říkají, že mnohdy ráno nemohou vstoupit ze zaparkovaného auta, protože je rozhovor natolik zaujal, že si ho musí poslechnout do konce. Tak to mě těší a přeji si, aby takových bylo víc a víc,“ říká s úsměvem dramaturg Martin Mašek, který připravuje pořad Host Radiožurnálu od jeho počátku.

Pro speciální pořad tentokrát společně s Lucií Výbornou vybrali hosty, kteří se zapsali do historie tohoto pořadu - trenérku paměti Michaelu Karsten, herce Jiřího Bartošku, lékaře Vladimíra Beneše, režiséra Jiřího Stracha a zpěváka Miroslava Žbirku.       

„Rozhovory Lucie Výborné patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co je možné v českých rádiích slyšet. I proto jsme její dopolední rozhovor pojmenovali po ni a přesunuli ho do ještě lepšího vysílacího času. Oslavou v RockOpeře chceme poděkovat nejen Lucii Výborné s Martinem Maškem, kteří pořad připravují, ale i všem posluchačům, pro které je Host Lucie Výborné nedílnou součástí každého dne. Proto budeme vstupenky zdarma rozdávat každý den ve vysílání,“ říká šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan.   

Vstupenky na slavnostní večer je možné od dnešního dne získat v době vysílání Hosta Lucie Výborné. Ti, na které se nedostane, mají další šanci v odpoledních hodinách v soutěži na facebookové stránce Radiožurnálu. Počet vstupenek do soutěží je na každý den omezený a výhru získávají jen ti nejrychlejší. Více informací na webových stránkách Radiožurnálu zde

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…