Next Generation Firewall společnosti Check Point dosáhl nejvyššího skóre bezpečnosti

10.04.2013 18:03

Next Generation Firewall společnosti Check Point dosáhl nejvyššího skóre bezpečnostní účinnosti a správy v nejnovějších testech NSS Labs. Check Point obdržel trojici ocenění "Recommend" od NSS Labs za Next Generation Firewall, síťový firewall a řešení IPS. Získaná hodnocení posilují dlouhodobé vedoucí postavení společnosti v oblasti informační bezpečnosti.

Next Generation Firewall společnosti Check Point dosáhl nejvyššího skóre bezpečnosti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klávesnice

Společnost Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), světový lídr v oblasti zabezpečení internetu, oznámila, že dosáhla nejvyššího skóre bezpečnostní účinnosti a správy v nejnovějším testu kategorie Next Generation Firewall (NGFW), který provedla nezávislá laboratoř NSS Labs. Check Point rovněž exceloval v nejnovějších testech síťových firewallů a systémů prevence průniku IPS, z nichž si od NSS Labs odnesl trojici hodnocení "Recommend". Vynikající výsledky podtrhují dlouhodobé postavení firmy jako bezpečnostního lídra. Check Point získal velmi vysoké skóre v rámci všech tří uvedených testů.

Společnost NSS Labs, lídr v testování bezpečnostních produktů a souvisejícím výzkumu, je známá pořádáním nejkompletnějších nezávislých testů v oboru. Poskytuje podnikům, vládním institucím a organizacím všech velikostí výzkum a analýzy, odpovídající nasazení v reálném prostředí. Testování bezpečnostní účinnosti firmy NSS Labs využívá hluboké expertní znalosti inženýrů, kteří pracují s různými komerčními, open source a proprietárními nástroji.

„Nejnovější testy představují k dnešnímu dni ty nejkomplexnější bezpečnostní produktové testy v oboru. Společnost Check Point v nich obstála extrémně dobře," řekl Bob Walder, vedoucí výzkumník společnosti NSS labs. "Firma Check Point má excelentní bezpečnost a správu, z tohoto důvodu obdržela od NSS Labs hodnocení "Recommend"."

Klíčová zjištění zprávy NSS Labs 2013 NGFW, Firewall a IPS:

 

Check Point NGFW - NSS Labs “Recommend”

  • Nejvyšší celkové skóre v bezpečnostní účinnosti a správy
  • 100% zabezpečení poskytované firewallem
  • 100% kontrola aplikací (Application Control) a řízení identit (Identity Awareness)
  • 100% stabilita a spolehlivost
  • Lídr v hodnocení NGFW Security Value Map™ (SVM)
  • Třetí hodnocení “Recommend” v řadě

 

Check Point Network Firewall – NSS Labs “Recommend”

  • 100% bezpečnostní účinnost
  • 100% zabezpečení poskytované firewallem
  • 100% stabilita a spolehlivost
  • 100% správa (Management Compliance)
  • Lídr v kategorii Network Firewall SVM
  • Druhé hodnocení “Recommend” v řadě

 

Check Point IPS – NSS Labs “Recommend”

  • 99% celková ochrana
  • 100% odolnost proti únikům
  • Excelentní stabilita a spolehlivost
  • Výkonný & snadno ovladatelný systém správy

 

Již od svého založení si společnost Check Point předsevzala poskytovat inovativní a špičková bezpečnostní řešení," říká Gabi Reish, vedoucí produktového managementu ve společnosti Check Point Software Technologies. "Naše trojité ocenění "recommend" získané v nejnovějším kole testů bezpečnostních produktů firmy NSS Labs představuje důkaz síly našich technologií a vedoucího postavení v oboru."

Společnost Check Point byla od roku 2010 oceněna sedmi hodnoceními "Recommend" firmy NSS Labs za své firewally, systémy IPS a firewally příští generace.

Bezpečnostní zařízení Check Point poskytují výkonné, na klíč navržené systémy pro nasazení a správu oceňované architektury softwarových bladů. Ty ošetřují prakticky jakékoli bezpečnostní potřeby firem všech velikostí. Všechna zařízení firmy Check Point jsou vybudována kolem jednotné Software Blade Architecture, která organizacím nabízí ochranu proti neustále se vyvíjejícím hrozbám a jednotnou, unifikovanou konzoli pro správu všech aspektů bezpečnosti. Bezpečnostní zařízení firmy Check Point poskytují spolehlivé služby pro tisíce podniků po celém světě.

Více informací neleznete na http://www.checkpoint.com/campaigns/nss-fw-ngfw-ips-tests/

 

Sledujte Check Point online: 

Twitter: www.twitter.com/checkpointsw;

Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware;

YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal.

 

O společnosti NSS Labs, Inc.

NSS Labs, Inc je přední nezávislá společnost, která provádí výzkumy a testy v oblasti IT bezpečnosti. Její expertní analýzy poskytují IT profesionálům objektivní údaje, které potřebují pro výběr komplexních bezpečnostních produktů do svých organizací. Společnost byla založena v roce 1991 a má pobočky v Carlsbadu v Kalifornii a Austinu v Texasu. Více informací najdete na www.nsslabs.com.

 

O společnosti Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, je jediný dodavatel, který nabízí jednotný rámec pro správu komplexního zabezpečení sítí, dat a koncových bodů. Check Point svým zákazníkům přináší bezkonkureční zabezpečení proti všem typům hrozeb, klade důraz na jednoduchost nastavení a ovládání a snižuje náklady na vlastnictví. Check Point jako první uvedl na trh firewall (označený FireWall-1) s patentovanou technologií „stateful inspection“. Nejnovější inovací Check Pointu je architektura softwarových bladů. Dynamická architektura softwarových bladů nabízí bezpečná, flexibilní a jednoduchá řešení, která je možné libovolně přizpůsobit potřebám jakékoliv organizace či prostředí. Mezi zákazníky Check Pointu patří desítky tisíc společností a organizací všech velikostí, včetně všech firem uváděných v žebříčku Fortune 100. Řešení ZoneAlarm, které získalo řadu ocenění, chrání milióny počítačů proti útokům hackerů, spyware a krádeží identity.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…