Nová publikace IVK: Petr Žantovský - Česká politika a média po roce 1989

08.12.2013 10:51

Institut Václava Klause v těchto dnech vydává svoji v pořadí již pátou publikaci, kterou je kniha Petra Žantovského - Česká politika a média po roce 1989.

Nová publikace IVK: Petr Žantovský - Česká politika a média po roce 1989
Foto: red
Popisek: Křest knihy Petra Žantovského - Česká politika a média po roce 1989.

Petr Žantovský je autorem několika monografií o žurnalistice a médiích a vedle své novinářské praxe již přes deset let působí v akademické sféře. Zabývá se studiem manipulačních technik v médiích, analýzou mediálních obsahů i obecně dějinami české žurnalistiky.

Představení knihy Česká politika a média po roce 1989 proběhlo za účasti autora knihy a bývalého prezidenta České republiky Václava Klause ve čtvrtek dne 5. prosince 2013 v 16.00 hodin v knihkupectví Academia na pražském Václavském náměstí.

Předplatitelé IVK obdrží knihu automaticky. Ostatní zájemci si uvedenou knihu mohou objednat na adrese predplatne@institutvk.cz.

V pondělí 9. prosince 2013 v 17.00 hodin se v pražském Autoklubu u příležitosti vydání knihy Petra Žantovského „Česká politika média po roce 1989“ uskuteční seminář na téma Nahradila mediokracie média a politiku? Seminář pořádá Institut Václava Klause a vystoupí na něm Petr Žantovský, Miloslav Bednář, Ladislav Jakl a Zdeněk Zbořil.

Srdečně všechny zveme!


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Institut Václava Klause

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…