O2 kupuje virtuálního operátora Gorila mobil

13.07.2014 14:00

Společnost O2 převezme virtuálního operátora pro mladé Gorila mobil. Operátor O2 se v rámci své nové obchodní strategie rozhodl začlenit Gorila Mobil přímo do nabídky O2.

O2 kupuje virtuálního operátora Gorila mobil
Foto: red
Popisek: O2

Gorila mobil vsadil na inovativní koncept - zaměření na mladé lidi, internet v mobilu, neformální přístup, originální komunikaci - a uspěl. Za tři měsíce od spuštění distribuoval více než 50 000 SIM karet. Nyní virtuálního operátora od jeho zakladatelů přebírá O2.

Zakladateli Gorila mobil byli Lukáš Janoušek, Roman Nováček, Pavel Turek a Petr Staněk. Dodavatelem špičkových služeb mobilní sítě právě O2 a strategickým investorem skupina Unimex Group ovládaná miliardářem Jiřím Šimáně.

" Byli jsme překvapeni, jak rychle se značka na trhu uchytila. Celému týmu patří obrovské poděkování, bez něj by se tento úspěch nemohl nikdy uskutečnit," říká Lukáš Janoušek, CEO Gorila mobil a dodává: " Volba O2 jako domovského operátora se ukázala jako správná, protože se svojí expertizou a špičkovými technologiemi je zárukou skvělých služeb pro zákazníky Gorila mobil."

"Oceňujeme, co se týmu Gorila mobil podařilo za tak krátkou dobu vybudovat a věříme, že toto je pouze začátek úspěšné spolupráce na dalších projektech," říká Tomáš Budník, Generální ředitel O2 Czech Republic.

Gorila Mobil je virtuální operátor typu "branded reseller". To znamená, že zákazníci již nyní mají uzavřenu smlouvu se společností O2 Czech Republic - stávající smluvní podmínky pro ně tak zůstanávají v platnosti. Zákazníci budou dále využívat kanály zákaznické péče, na které jsou zvyklí.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…