Ocenění AOPK ČR v oblasti využívání informačních technologií

07.08.2018 11:16

AOPK ČR byla spolu s dalšími oceněnými vybrána z více jak 100 tis. subjektů, kteří používají technologii společnosti Esri.

Ocenění AOPK ČR v oblasti využívání informačních technologií
Foto: red
Popisek: Agentura ochrany přírody a krajiny ČR

AOPK ČR byla dne 11. 7. 2018 oceněna na uživatelské konferenci produktů firmy Esri v San Diegu prestižní cenou „Special Achievement in GIS“ udělovanou prezidentem společnosti Esri, který se významným způsobem angažuje v oblasti ochrany přírody. Cena je udělována za významný počin v oblasti využívání geografických informačních technologií (GIS).

V případě AOPK ČR jde především o efektivní využívání mnoha nástrojů z celé platformy Esri pomocí nichž AOPK zvládá efektivní zpracování, vizualizaci, ale i poskytování otevřených geografických dat. Za unikátní v rámci ČR lze považovat míru využívání prostředí podnikového GIS v prostředí ArcGIS Online pro organizace. Především tedy nástrojů pro terénní mapování (Survey 123 for ArcGIS, Collector for ArcGIS), využité např. v rámci projektu Fragmentace říční sítě, nebo v oblasti monitoringu, kde se díky těmto technologiím podařilo efektivně vytvářet aplikace a nástroje pro mapování přímo v terénu.

Seznam oceněných najdete ZDE.

Více informací o tom, jak Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky mění svět prostřednictvím GIS technologií, když navštívíte některé  z uvedených odkazů:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…