Óčko v dubnu lámalo rekordy

10.05.2013 12:35

Hudební stanici Óčko se podařilo v dubnu 2013 dosáhnout rekordní podíl na sledovanosti. Hodnotou sharu na úrovni 1,92% v CS 15-34 dosáhlo nejlepší výsledek od vstupu do měření.

Óčko v dubnu lámalo rekordy
Foto: red
Popisek: TV Óčko

Díky rostoucímu trendu stanice v dubnu přelomila svůj dosavadní rekord, když dosáhla u diváků ve věku 15-34 let podíl na sledovanosti ve výši 1,92%.  Od začátku roku 2013 si tím zlepšila pozici na trhu o 22,3%.
 
Narůstající podíl na sledovanosti v hlavní prodejní cílové skupině 15-34 byl způsoben hlavně rostoucí oblibou mezi mladými diváky ve věku 12-18 let. U této skupiny diváků zaznamenalo Óčko historicky nejvyšší podíl na sledovanosti na úrovni 4,18%, co představuje 21,9%-ní nárůst od začátku roku. Óčko je však úspěšné nejen u teenagerů, jen v dubnu oslovilo 2,2 mil. diváků diváků ve věku 18-35 let (tj. 90% všech Čechů a Češek v této věkové kategorii).
 
Óčko, jako stabilní člen televizního trhu je z pohledu složení diváků „nejmladší“ digitální stanicí na trhu, když až 57% diváků stanice je ve věku 4-34 let. V této věkové skupině oslovuje stanice měsíčně více než 3,3 mil. diváků. To představuje víc než 92% populace, kteří se stanicí tráví v průměru téměř 46 minut denně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…