Otevřeli jsme Hamleys!

06.05.2016 14:06

Měsíce tvrdé práce, vymýšlení, kreativních, grafických a strategických příprav v GUIDELINE (člen AČRA MK) se konečně zhmotnily! Otevřeli jsme Hamleys! Největší a nejzábavnější hračkářství ve Střední Evropě.

Otevřeli jsme Hamleys!
Foto: GUIDELINE
Popisek: Hamleys

Jsme hrdí na to, že díky důvěře firmy Inexad – držitele licence Hamleys pro Českou republiku a další země Střední Evropy – je představení Hamleys české veřejnosti víceméně v režii agentury GUIDELINE.

Právě v GUIDELINE vznikl kreativní koncept „Zábava začíná!“, který bude Hamleys v Čechách provázet minimálně do konce letošního roku. Koncept je vytvořen tak, aby v součinnosti s ostatními nástroji komunikace zákazníkům maximálně efektivně zprostředkoval fakt, že Hamleys není jen obyčejné hračkářství. Je to svět, kde „Zábava začíná!“, ale nikdy nekončí. Zábava v Hamleys začíná s každou živě předváděnou hračkou, na každé atrakci, s každým maskotem. Jednoduše pořád.

GUIDELINE pečuje také o ostatní složky marketingu Hamleys – mediální strategii, kompletní online komunikaci včetně správy sociálních sítí, PR aktivity a další.

Vzniká u nás také veškerý content, ať se již jedná o vizuály, spoty či texty. Více na www.guideline.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…