Pavol Krúpa bude podporovat politickou stranu Národní socialisté

30.06.2017 13:20

Pavol Krúpa, zakladatel investiční skupiny Arca Capital, podpoří politickou stranu Národní socialisté. Učiní tak vzhledem ke shodným ideovým principům a souladu se zaměřením volebního programu této strany.

Pavol Krúpa bude podporovat politickou stranu Národní socialisté
Foto: archiv red
Popisek: Podnikatel Pavel Krúpa

„Rozhodl jsem se pro podporu politické strany Národní socialisté. Sympatizuji s programem a postoji tohoto politického subjektu, který má zájem reálně pracovat na zájmu občanů a řešení společenských problémů a v těchto věcech intenzivně konat. Nicméně osobně kandidovat nebudu, jelikož se chci vyhýbat případnému střetu zájmů.“ Program politické strany Národní socialisté bude představen na konci srpna.

O společnosti Arca Capital

Arca Capital je soukromá integrovaná investiční skupina se silnou středoevropskou působností. Arca Capital se zaměřuje na rozvoj jak svých private equity aktivit (investičně zaměřených na energetiku, reality, retail a služby), tak i regulovaných aktivit (zaměřených na budování a správu fondových struktur se zaměřením na energetiku a reality a další obory ve finančních službách). Dynamický růst zaměřený na kvalitu a udržitelný výnos se projevil v nárůstu aktiv skupiny, jejichž objem přesáhl 1,4 miliardy EUR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…