Policie ČR: Spolupracujeme s policejními veterány

04.08.2019 20:32

Policie České republiky uzavřela novou dohodu o spolupráci se spolkem Veterán Policie České republiky, z.s.

Policie ČR: Spolupracujeme s policejními veterány
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

V minulých dnech podepsal policejní prezident brig. gen. Mgr. Jan Švejdar spolu s předsedou spolku Veterán Policie České republiky, z.s. JUDr. Jaroslavem Zemanem dohodu o vzájemné spolupráci. Dosavadní kvalitní kooperace tak dostala novou oficiální podobu a zároveň podklad pro další rozvoj.

Obě organizace tak mají jistotu vzájemné podpory při organizaci nejrůznějších akcí spojených především s preventivní a propagační činností, přičemž společné činnosti budou každoročně vyhodnocovány na celorepublikové i krajské úrovni.

Členové spolku Veterán Policie České republiky, z.s. také mohou počítat s pomocí Policie České republiky v případě, že se dostanou do tíživé životní situace, případně budou potřebovat poradit v právní či legislativní oblasti. V neposlední řadě se Policie České republiky tímto krokem zavázala k prosazování zdravotní péče pro členy spolku v rezortních zdravotnických zařízeních v případě, že o zajištění této péče člen spolku požádá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…