Policie ČR: Středočeský cizinecký odbor byl oceněn jako nejlepší v republice

24.09.2019 13:07

V zázemí pražského Klementina – v prostorách „Zrcadlové kaple“ – vyhlašovalo Ředitelství služby cizinecké policie nejlepší policisty, policistky a odbory v cizinecké problematice, a to v rámci již 10. ročníku soutěže „Policista Ředitelství služby cizinecké policie roku 2018“.

Policie ČR: Středočeský cizinecký odbor byl oceněn jako nejlepší v republice
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

V rámci této soutěže byli posuzováni nejlepší ženy a muži zákona z jednotlivých krajských ředitelství policie, kteří mají ve své gesci odhalování nelegální migrace, uplatňování represivních opatření vůči cizincům, kteří se na území České republiky zdržují neoprávněně a provádí další činnosti s tím spojené, jakými jsou např. pobytové kontroly, kontroly zaměstnávání cizinců, vyřizování správního řízení, apod.

Vedení republikové cizinecké policie vyhlašovalo několik kategorií, v rámci kterých se oceňovali jak nejlepší pracovníci – jednotlivci – na všech čtrnácti krajských pracovištích, tak nejlepší krajská pracoviště. V kategorii jednotlivců si cenu za „Cizinář roku 2018“ převzala nadpraporčice Šárka Ryšánková z oddělení dokumentace Odboru cizinecké policie KŘP Středočeského kraje.

Nejvyšší ocenění – 1. místo - si pak převzal Odbor cizinecké policie Středočeského kraje pod vedením plukovníka Mgr. Radka Maňase, který byl vyhodnocen a vyhlášen nejlepším pracovištěm v rámci České republiky. "Je potěšující, že pracoviště našeho krajského ředitelství bylo vyhodnoceno jako nejlepší v republice a je to především dobrá vizitka a zásluha všech pracovníků cizineckého odboru, vizitka jejich dobré práce," sdělil k převzetí ocenění za 1. místo v rámci republiky krajský ředitel, brig. gen. JUDr. Václav Kučera, PhD., MBA.

Více o slavnostním předávání ocenění naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihočeský kraj: Víza zavádět nebudeme, je to fáma

19:02 Jihočeský kraj: Víza zavádět nebudeme, je to fáma

Zavedení vízové povinnosti pro vstup do jižních Čech je fáma. Tato spekulace se objevila v souvislos…