Povodí Odry: Projekt protipovodňových opatření na horní Opavě má nový web a nový zpravodaj

14.03.2018 13:38

Projekt protipovodňových opatření na horní Opavě, kde patří připravovaná přehrada Nové Heřminovy má nové webové stránky a státní podnik Povodí Odry začal vydávat nový zpravodaj „VODOHOSPODÁŘI INFORMUJÍ, který bude distribuován do obcí a měst na horním toku řeky Opavy. Našim cílem je poskytnout co nejvíce informací o probíhajících přípravách a realizaci celého souboru staveb na horní Opavě.

Povodí Odry: Projekt protipovodňových opatření na horní Opavě má nový web a nový zpravodaj
Foto: Povodí Odry
Popisek: Povodí Odry

Při zpracování nových webových stránek jsme se zaměřili na přehlednost a možnost více reagovat na aktuální stav přípravných prací v rámci celého projektu.

Nový zpravodaj „ VODOHOSPODÁŘI INFORMUJÍ“ s podtitulem Protipovodňová opatření na horní Opavě budeme vydávat vždy koncem každého sudého měsíce. Na čtyřech stranách zpravodaje se budeme věnovat detailnějšímu vysvětlení jednotlivých částí projektu.

Nové webové stránky jsou k dispozici na: www.pod.cz v levém menu Přehrada Nové Heřminovy, nebo na prehradanoveherminovy.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…