Premiér Sobotka a ministryně Valachová se setkali s vedením UJEP

20.10.2015 13:12

Po dopoledním jednání vlády v Ústeckém kraji navštívili premiér Bohuslav Sobotka a ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová Univerzitu Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, kde se setkali s rektorem Martinem Balejem a děkany univerzity.

Premiér Sobotka a ministryně Valachová se setkali s vedením UJEP
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

V rámci svého druhého výjezdního zasedání jednal kabinet premiéra Sobotky s Radou Ústeckého kraje. Hlavními tématy byly problémy strukturálně postiženého kraje. Členové vlády informovali o resortních opatřeních na zlepšení regionální zaměstnanosti, kvality ovzduší či dopravní obslužnosti. Zvláštní pozornost byla věnována i řešení problému sociálně vyloučených lokalit.

Po jednání vlády navštívili premiér Bohuslav Sobotka a ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Univerzitu Jana Evangelisty Purkyně, kde si společně s rektorem Martinem Balejem prohlédli univerzitní kampus a poté diskutovali s děkany univerzity na téma sociální inkluze a vyloučené lokality.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…