Prezidentský speciál Jaromíra Soukupa dnes večer na TV Barrandov

22.01.2018 17:06

Televizní Skupina Barrandov přinese svým divákům exkluzivní díl Duelu Jaromíra Soukupa – prezidentský speciál. Pod palbou otázek generálního ředitele televize Barrandov Jaromíra Soukupa bude současný prezident a obhájce postu Miloš Zeman. Sledujte Duel Jaromíra Soukupa – prezidentský speciál dnes večer na TV Barrandov.

Prezidentský speciál Jaromíra Soukupa dnes večer na TV Barrandov
Foto: 7.cz
Popisek: Duel Jaromíra Soukupa

V pondělí 22. ledna ve 20.15 odvysílá televize Barrandov prezidentský Duel Jaromíra Soukupa. Pozvání generálního ředitele a moderátora pořadu Jaromíra Soukupa přijal současný prezident a obhájce postu v letošní volbě – Miloš Zeman. S nabídkou účasti byl osloven i druhý kandidát na prezidenta – Jiří Drahoš.

„Do dnešního prezidentského speciálu Jaromíra Soukupa jsme pozvali současného prezidenta a jeho vyzyvatele v letošní volbě. Druhý zmíněný svou účast v této debatě bohužel odmítl. Ačkoli jeho rozhodnutí respektuji, velmi mě mrzí – a to především s ohledem na diváky naší televize, potažmo všechny nerozhodnuté voliče. Myslím si, že ve chvíli, kdy se rozhoduje o budoucnosti a celkovém směřování naší země, by měli oba kandidáti prezentovat svá stanoviska a myšlenky,“ uvedl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Sledujte exkluzivní Duel Jaromíra Soukupa – prezidentský speciál již dnes ve 20.15 na televizi Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…