Pro nemocnici v Prachaticích přijeli zazpívat Radim Schwab i Klára Kolomazníková

08.09.2023 8:58 | Komerční článek

V sobotu 2. září 2023 proběhl v Kulturním centru Máj v Nových Hradech 13. ročník benefičního koncertu „Kdo má rád“. Před koncertem od 11 hodin se uskutečnil dětský den s různými atrakcemi a úkoly pro děti různých věkových kategorii a za jejich splnění dostávaly děti hračky a diplomy. Na Dětský den dorazil dokonce v cyklistickém i hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba, který nad celou akcí převzal záštitu.

Pro nemocnici v Prachaticích přijeli zazpívat Radim Schwab i Klára Kolomazníková
Foto: Martin France
Popisek: Závěrečné foto účinkujících s diváky

Přibližně v 18:10 po naplnění sálu se rozezněla úvodní znělka koncertu a následně se na jevišti objevila moderátorka Michaela Doležalová, která dorazila až z Mostecka. První se na podiu objevil zpěvák Martin France společně se starostou obce Nové Hrady Vladimírem Hokrem a ředitelem prachatické nemocnice Michalem Čarvašem, aby vysvětlili, že výdělek z benefičního koncertu poputuje opětovně na Dětské oddělení prachatické nemocnice. A rovnou zapálenou svíčkou uctili památku nedávno zesnulého zpěváka Vaša Patejdla.

Koncert zahájila zpěvačka Jarmila Zedníková, která zazpívala například hit z dílny zpěvačky Marie Rottrové Máma. Nadále jako překvapení večera byla pozvána velmi mladá a nadaná slečna jménem Natálie Neprašová, která již byla viděna například na Zpívání z balkonu Českolipské radnice. Její pěvecký výkon v podobě písně Měls mě vůbec rád od Ewy Farné roztleskal publikum.

Martin France vystoupil společně s Klaudinkou a Emilkou s písní Říkej mi táto. Na koncertu bylo zmíněno, že starší ze slečen Emilka chtěla vystoupit i přestože během dne onemocněla horečkami.

Martin poté rozhýbal sál a následně po něm nastoupila bývalá členka skupiny Holki Klára Kolomazníková, která svým vystoupením naladila lidi k tanci na parketu. Tleskalo se a tančilo, energie byla příjemná. Po Kláře přišel na podium divadelní herec, a snad nejvyšší muzikálový a operní zpěvák Česka Radim Schwab, který díky jeho mohutnému hlasu vehnal do sálu muzikálovou atmosféru.

Všem sledujícím lezl mráz po zádech nádherou. Na konec interpreti zazpívali společně píseň „Jsme parta správná“ a pozvali lidi na jeviště k nim. Atmosféra byla skutečně krásná a uvidíme jaký bude další 14. ročník, shodli se všichni aktéři této benefice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…