První šťastný den ostravského Avionu s Debbi a Markem Ztraceným

11.03.2014 15:00

Osobitá zpěvačka Debbi se sexy hlasem, která se do povědomí široké veřejnosti zapsala díky účasti v prvním ročníku Česko-Slovenské Superstar, a také charismatický Marek Ztracený, objev roku 2008 v anketě Český slavík a držitel mnoha dalších hudebních ocenění. Obě tyto pěvecké hvězdy vystoupí v sobotu 15. března v Ostravě v rámci akce Šťastná 15. Koncert Debbi s následnou autogramiádou začne v ostravském Avion Shopping Parku v 18 hodin a koncert Marka Ztraceného bude následovat od 19.30 hodin.

První šťastný den ostravského Avionu s Debbi a Markem Ztraceným
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Úžasná hudební show v podání obou zpěváků bude vyvrcholením celodenní akce Šťastná 15 - Den plný slev, která je určena široké veřejnosti. Už od 14 hodin se malí i velcí návštěvníci Avionu mohou těšit na divadelní pohádku Maxipes Fík. V inscenaci se objeví postavičky známé z televizních večerníčků i knižních vydání, a to za doprovodu krásných písniček skladatele Petra Skoumala. Představení osloví svým osobitým humorem nejen děti, ale i dospělé. Zábavnou atmosféru umocní i vystoupení výborné zpěvačky, skladatelky a autorky textů Jany Rychterové, které začne od 15.15 hodin. Na Avion se doslova sesype plný pytel legrace pro malé i velké, neposedové mohou tančit, cvičit i soutěžit a všichni si mohou zazpívat. Do zpěvu bude v tento den zřejmě všem návštěvníkům ostravského Avionu. Patnáctý den v měsíci si totiž do svého kalendáře může každý zapsat jako šťastný den. A to nejen v březnu, ale i v následujících měsících. Šťastná 15 se stane tradicí!

„Téměř každý má své šťastné číslo. Pro Avion a jeho zákazníky se od března letošního roku stává tím šťastným právě patnáctka. V tento den většina našich prodejců bude nabízet zcela netradiční slevy a akce. Do Šťastné 15 se zapojila většina značek , ale i kavárny našeho centra. Někteří z prodejců si přichystali slevy, které vystoupají až do výše 50 procent. Zákazníci se tak mohou těšit, že stylově a výhodně nakoupí v mnoha známých a oblíbených obchodech,“ uvedla Kateřina Ježková, ředitelka tohoto největšího obchodního centra na severní Moravě. ,,A protože první šťastný den chceme mít opravdu co nejšťastnější, rozhodli jsme se obdarovat všechny děti, které se narodí právě 15. března v ostravské městské nemocnici. Dárek dostanou samozřejmě i jejich maminky."

V restauracích a barech po celém světě je již zcela běžné, že majitelé nabízejí v rámci šťastné hodiny slevy na nápoje nebo nejrůznější akce, šťastný den v obchodním centru však bude zvlášť v tomto regionu pro mnohé naprostou novinkou! 

Návštěvníci Avionu, milovníci slev i fanoušci Debbi či Marka Ztraceného si mohou poprvé užít šťastný den v nákupním centru, a to v sobotu 15. března od 10 do 21 hodin!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…