ROP Jihozápad: Zvíkovské Podhradí nabízí atraktivní koupání během celých prázdnin

09.07.2018 21:32

Několik desítek veřejných koupališť bylo v jižních Čechách vybudováno nebo zrekonstruováno díky podpoře Regionálního operačního programu (ROP) NUTS II Jihozápad. Finance z Evropské unie napomohly například rekonstrukci letní plovárny v Českých Budějovicích, modernizaci a přístavbě plaveckého bazénu v Jindřichově Hradci nebo vybudování přírodního koupaliště v Borovanech.

ROP Jihozápad: Zvíkovské Podhradí nabízí atraktivní koupání během celých prázdnin
Foto: jj-jihozapad.cz
Popisek: ROP Jihozápad - logo

Během celých letních prázdnin je od deseti do devatenácti hodin otevřen také Sportovní areál a koupaliště Zvíkovské Podhradí. „Nejen návštěvníkům obce Zvíkovské Podhradí a turistické destinace Orlická přehradní nádrž je k dispozici pětadvacet metrů dlouhý bazén, dětský bazén s klouzačkou a dětské brouzdaliště. Kvůli většímu komfortu koupání pro malé děti je dětský bazén přihřívaný solárním ohřevem. Areál dále nabízí víceúčelové hřiště s umělou trávou, na kterém si návštěvníci areálu mohou zahrát tenis či nohejbal, menší antukové hřiště na nohejbal a volejbal, dětské hřiště a dva stroje venkovní tělocvičny. Samozřejmostí je také možnost občerstvení uvnitř areálu,“ uvedla Michaela Šímová, ředitelka Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad.

„Obyvatelé a návštěvníci regionu Jihozápad mohou zejména v letním období využívat konkrétní výsledky přispění regionálního operačního programu na volnočasové aktivity. Vedle koupališť to jsou i sportoviště, stezky či například rozhledny,“ uvedl předseda Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad a náměstek hejtmana Plzeňského kraje Ivo Grüner.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…