Radegast slaví jedinečný úspěch

21.04.2014 15:49

Olympijské hry mezi pivními soutěžemi. Tak je označována americká pivní cena World Beer Cup, která se uděluje každé dva roky v USA. Kategorii piv plzeňského typu, do které bylo přihlášeno 53 vzorků z celého světa, letos ovládl ležák Radegast Premium. Do Nošovic tak míří cenná zlatá medaile. Soutěž World Beer Cup se letos uskutečnila podesáté. V roce 2004 z ní přivezl Radegast bronz.

Radegast slaví jedinečný úspěch
Foto: red
Popisek: Radegast

„Je to obrovský úspěch našeho piva, na který mohou být všichni Moravané hrdi. Radegast odlišuje od ostatních piv už více než 40 let výrazná hořkost. Těší mě, že má jeho chuť své příznivce i za hranicemi Moravy. Zlaté medaile si vážíme, ale nejdůležitějším oceněním je pro nás uznání českých a moravských pivařů,“ řekl manažer pivovaru Radegast Ivo Kaňák.

Zlatou medailí z World Beer Cupu završil Radegast hattrick významných pivních ocenění mezi ležáky. V březnu ohodnotila jeho kvalitu odborná porota stříbrnou medailí na domácím Pivexu a vloni získal „evropskou“ stříbrnou medaili na European Beer Star.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…