Ředitelka PMS převzala ocenění Vězeňské služby

13.12.2016 12:42

Ředitelka Probační a mediační služby Andrea Matoušková převzala Plaketu Vězeňské služby České republiky II. stupně z rukou generálního ředitele Petra Dohnala.

Ředitelka PMS převzala ocenění Vězeňské služby
Foto: Probační a mediační služba ČR
Popisek: Probační a mediační služba ČR, logo.

Generální ředitel VS ČR tak Andreu Matouškovou ocenil za vynikající kvalitu a intenzitu spolupráce. „Celé společnosti, i nám, jde o to, aby osoby, které z vězení odcházejí, byly socializované, uměly žít slušně a byly zvyklé pracovat, aby nám mohly být dobrými sousedy. K tomu je spolupráce s Probační a mediační službou naprosto nezbytná, je důležitou součástí tohoto procesu a já si velmi vážím toho, že tak dobře funguje,“ řekl Dohnal.

V letošním roce se PMS a VS ČR kromě obvyklé spolupráce v rámci agendy parole spolupodílely na řadě projektů, které mají za cíl zlepšit a zefektivnit zacházení s odsouzenými ve výkonu trestu odnětí svobody i po jeho skončení. Jednalo se například o Reintegrační program, který se vězňům intenzivně věnoval v oblasti přípravy na budoucí zaměstnání, pilotní projekt Probační dům, jenž za přísných podmínek dával šanci na důstojný život lidem, kteří se po výkonu trestu neměli kam vrátit, či o projekt Křehká šance I a II, který se snaží zefektivnit přípravu odsouzených na podmíněné propuštění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…