Regionalnitelevize.cz vysílá deset let

01.04.2022 9:12 | Tisková zpráva

Dnes to bude přesně deset let, co zahájila regionalnitelevize.cz své vysílání. To odstartovalo 1.4. 2012 přesně ve 13 hodin zpravodajským blokem z regionů. Za dobu své existence odvysílala desetitisíce reportáží z regionů a stovky zpravodajských, dokumentárních a publicistických pořadů. Mnohé z vlastní produkce.

Regionalnitelevize.cz vysílá deset let
Foto: red
Popisek: Regionálnítelevize.cz

“Je to pro nás významný mezník a velký závazek do budoucna. Nejen pro naše partnery, ale i diváky. Věřím, že po deseti letech se již můžeme označovat za stálici na mediálním trhu,” říká ředitelka a spolumajitelka televize Eva Stejskalová.

Televize začínala na satelitu Astra 3B, postupně však byla zařazována do dalších platforem a více než 4 roky vysílala také v rámci pozemního digitálního vysílání ve všech regionech. Těsně před covidovou pandemií však pozemní vysílání opustila a návrat do něj už neplánuje.

“Nadále zůstáváme součástí tradičního satelitního vysílání, nicméně s nástupem 5G sítí budou hrát stále větší roli internet a IPTV na úkor tradičních platforem, proto se snažíme více soustředit na kvalitu obsahu, který je pro divácký potenciál důležitější,” uvedla Stejskalová. Vedle tradičních magazínů a formátů tak v poslední době vznikly nové projekty jako je S ženskou za kniplem, Mistři zapomenutých řemesel či Fascinující svět nanotechnologií a v tuto chvíli vzniká cyklus pro gurmány a milovníky domácích produktů Ivanova farma.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program od svého počátku věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů a zpravodajsky pokrývá všechny kraje České republiky.

A takto nějak jsme začínali…

 

Nalaďte si české regiony na satelitním programu regionalnitelevize.cz. Vysíláme na satelitu Astra 3B, ve většině velkých kabelových operátorů včetně UPC a v IPTV.

tv

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…