Regionalnitelevize.cz vysílá už sedm let

01.04.2019 13:01

Dnes je to přesně sedm let, co zahájila regionalnitelevize.cz své vysílání. To odstartovalo přesně ve 13 hodin. Začínala pouze na satelitu Astra, dnes je zařazena prakticky ve všech vysílacích platformách a také ve standardním tv metrovém měření realizovaným ATO.

Regionalnitelevize.cz vysílá už sedm let
Foto: red
Popisek: Regionální televize

“To, že vysíláme už sedm let, svědčí o skutečnosti, že o regionální zpravodajství a zajímavosti z regionů je stále velký divácký zájem. Těší nás, že jsme se mohli až dosud rozvíjet směrem, v němž jsme viděli smysl už při startu vysílání,” říká ředitelka a spolumajitelka televize Eva Stejskalová.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program od svého počátku věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů a zpravodajsky pokrývá všechny kraje České republiky. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.
Měsíčně si ji naladí kolem 400 tis. unikátních diváků.

Nalaďte si české regiony na satelitním programu regionalnitelevize.cz. Vysíláme v pozemním digitálním vysílání v MUX8, na satelitu Astra 3B, ve většině velkých kabelových operátorů včetně UPC a v IPTV.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…