Rok 2015 přinese chaos v české politice, shodují se kartáři i astrologové

25.12.2014 9:41

Renomovaní věštci, jasnovidci a astrologové předpovídají pro rok 2015 chaos na české politické scéně, částečné zlepšení ekonomické situace v zemi a i nadále přetrvávající nejistotu a strach lidí z budoucnosti. Vyplývá to z aktuální analýzy Romana Zahrádky, šéfredaktora populárního časopisu Ve hvězdách & Lidový léčitel, který je v pravidelném kontaktu s předními českými esoteriky, a vyzpovídal je pro účel této tiskové zprávy.

Rok 2015 přinese chaos v české politice, shodují se kartáři i astrologové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanci ve sněmovně

Vyhlášená televizní věštkyně Jana Demeterová, která působí s úspěchem už několik let na TV Prima, tvrdí, že česká vláda nebude v roce 2015 stabilní a do půl roku ji čekají velké změny. "Dobrá zpráva ale je, že půjde o změny k lepšímu, protože potom se začne více dělat pro lidi," věští Jana Demeterová. Jak dodává, rok 2015 má být hodně náročný na psychiku lidí, kteří se budou obávat dopadů válečného konfliktu na Ukrajině. "Naší zemi v příštím roce v tomto ohledu nic nehrozí a lidé se budou bát vcelku zbytečně. Tato situace bude však dělat oprávněné starosti některým českým podnikatelům, protože bude vytvářet tlak na jejich finance," pokračuje Jana Demeterová. "Všeobecně se proto lidé začnou více zajímat o duchovní věci, v nichž budou hledat ztracenou vnitřní radost a klid," uzavírá televizní vědma.

Stanley Bradley, který působí v témže pořadu, předpovídá pro rok 2015 chaos v české politice, který se podle něj uklidní až v letech 2016 a 2017. Na druhé straně ale dojde v příštím roce k oživení české ekonomiky, která na tom prý bude o něco lépe než letos, a spolu s tím má přijít i více nových pracovních příležitostí. "Pokud jde o svět a zejména situaci na východě, tak i tady se začne situace stabilizovat a vliv pana Putina bude vinou jeho nemoci postupně slábnout. V Rusku se patrně začne dít něco, co Vladimír Putin nepředpokládal," nechává otevřený konec své věštbě psychotronik Stanley Bradley.

"V roce 2015 se naplno projeví to, jak někteří čeští politici na státním systému parazitují a jde jim jen o majetek a kariéru," nebere si servítky vyhledávaná vědma z Vysočiny Lenka Vodvárková. "Vláda kvůli tomu půjde do rozkladu, protože se ukáže, že spoustu věcí jenom rozšťourala a po celou dobu moc nepracovala," doplňuje vědma Lenka. Podle ní bude Česká republika ekonomicky trpět pokračující válkou na Ukrajině. "Některé české firmy a podnikatele citelně poškodí sankce přijaté vůči Rusku. Ale i na těchto špatnostech bude něco pozitivního - moc začne přebírat duchovno, začne se více odsuzovat zlo a propagovat dobro a láska. Celkově půjde o rok očisty," předvídá Lenka Vodvárková.

Také věštba Dušany Plicové z Plasů u Plzně, která se řadu let věnuje s úspěchem duchovnímu poradenství, se od těch předchozích moc neliší. "Situace v české politice bude v roce 2015 vrtošivá, až chaotická, a mezi stranami budou panovat neshody a napětí. Premiér Sobotka by však měl tuto situaci ustát a nejen v tomto roce. Prezident Miloš Zeman bude vinou některých svých dalších výroků upadat do stále větší neobliby mezi českým lidem a nevylučuji, že u něho může dojít k nějakému nečekanému zvratu. Česká ekonomika si však ve srovnání s tímto rokem o něco polepší. Přesto nebudou někteří lidé cítit pevnou půdu pod nohama a začnou se vracet ke kořenům bytí - Matce Přírodě a vesmírným duchovním silám - kde najdou klid duše, radost i vnitřní naplnění," je přesvědčena Dušana Plicová.

A co říkají roku 2015 hvězdy? Podle televizní astroložky Martiny Blaženy Boháčové nás minulé roky naučily změnit pohled na finance a chovat se hospodárněji. Nyní nás prý však čekají pd roku 2015 tři perné roky, v nichž máme být svědky toho, jak se budou někteří stále aktivněji snažit obohatit na úkor ostatních, a to i mezi národy. Soupeřit prý mezi sebou budou planeta Saturn, která vstoupí do znamení Střelce, což s sebou přinese konfrontaci Saturnovy energie - škrobenost, touhu omezovat volnost druhých a mít nad nimi neomezený vliv, s volností, hravostí a touhou po nezávislosti, které v sobě ponese planeta Jupiter, vládnoucí planeta Střelce. "Tři roky se mezi sebou budou prát tyto energie a tři roky budeme teď testováni, nakolik jsme ve svém mentálním vývoji postoupili. To znamená, zda jsme pochopili, že základními kameny lidského štěstí jsou mír a láska, anebo dovolíme, aby nás omezovaly energie lidí, kteří nám chtějí vládnout a určovat svá pravidla," uzavírá Martina Blažena Boháčová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…