SAP HANA Cloud je k dispozici ve formě předplatného

12.03.2014 15:03

Zákazníci nyní mohou těžit z moderní platformy SAP HANA a zároveň z jednoduchosti a dostupnosti cloudu. Zjednodušený cenový model a možnosti nasazení i přístupu signalizují posun k na cloudu založeným cenových modelům. Společnost SAP totiž představila nové nabídky pro platformu SAP HANA Cloud. Zákazníci mají nově na výběr ze tří možností: SAP HANA App Services, SAP HANA DBServices a SAP HANA Infrastructure Services.

SAP HANA Cloud je k dispozici ve formě předplatného
Foto: Martin Kovář
Popisek: Chirurgický zákrok, ilustrační foto

SAP HANA nabízí nový cenový model i model spotřeby

Cílem nových cenových možností pro in-memory platformu SAP HANA je rozšířit její dosah a zároveň nabídnout základní cenu s volitelným rozšířením a zpřístupnit ji tak každému. Zákazníci k nákupu využívají model založený na spotřebě. Mohou tak implementovat buďto platformu samotnou nebo si zvolit doplnění například v podobě prediktivní analytiky či plánování. To poskytuje podstatně větší příležitost začít pracovat se SAP HANA a zlepšuje schopnost firem inovovat.

Platforma SAP HANA Cloud rozšiřuje možnosti výběru

V reakci na rostoucí aplikační ekonomiku představila společnost SAP novou rozšířenou nabídku pro platformu SAP HANA Cloud. Startupy, nezávislí výrobci softwaru a zákazníci nyní mohou vytvářet nové cloudové aplikace, které jim umožní naplno využít potenciál dat. Tato platforma jako služba (PaaS) nabízí in-memory infrastrukturu, databázi a aplikační služby pro vývoj, rozšiřování, implementaci a běh aplikací. Zákazníci mohou získat přístup k SAP HANA už v pouhých 30 minutách a ihned těžit ze sjednocené platformy pro aplikace nové generace, které lze jednoduše, integrovat a spouštět s flexibilitou smlouvy na bázi předplatného. SAP HANA Cloud platform nabídky jsou totiž dostupné prostřednictvím online obchodu SAP HANA Marketplace, a to v různých variantách a ve velikostech od 128 GB do 1TB.

SAP HANA umožňuje další pokrok v analýze genomu

Na platformě SAP HANA je také založena nová aplikace SAP Genomic Analyzer, která pomůže výzkumníkům odhalit nová informace v datech z genomu v reálném čase. Klíčovým přínosem aplikace je rychlejší práce s daty v průběhu zpracování genomu – při třídění, popisu i analýze dat. Celý proces se tím zrychluje ze dní na minuty. Cílem je, aby mohli výzkumníci analyzovat genetické varianty na rozsáhlých vzorcích a posléze tak personalizovat léčbu a docílit zlepšení péče o pacienty s onemocněními, jako je například cukrovka 2. typu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…