SYNOT W opět jednou z nejlepších českých firem!

25.11.2017 19:19

I v letošním roce se skupina SYNOT zapsala do soutěže Českých sto nejlepších. Jedna z jejích společností – SYNOT W, a.s., se totiž, stejně jako v předešlých letech, umístila ve stovce TOP společností České republiky. Navíc zabodovala také v kategorii „dynamický růst a stabilita“.

SYNOT W opět jednou z nejlepších českých firem!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Udílení cen Českých 100 nejlepších na Pražském hradě

Soutěž Českých sto nejlepších letos pokračovala již svým 22. ročníkem. Pořádá ji společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci Comenius. Cílem soutěže je v celonárodním měřítku nalézt, vybrat, zviditelnit a ocenit české firmy, podniky či společnosti z co nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných, anebo pozitivně pozoruhodných výsledků.

„Jsem opravdu potěšen z úspěchu, kterého se nám opět podařilo dosáhnout, a který je pro nás také motivací a závazkem do další práce. Právě společnost SYNOT W, a.s. byla první společností skupiny SYNOT, kterou jsme společně s tátou a bráchou založili. Má za sebou již 26 let existence. O to více mne těší, že i po této době se nám stále dostává uznání. Umístění v tomto prestižním řebříčku je pro nás nejen odměnou, ale také důkazem toho, že stále patříme k silným a uznávaným společnostem. Stejně jako vloni musím však na prvním místě i tentokrát poděkovat především managementu a všem zaměstnancům společnosti – ocenění totiž patří především jím,“ uvedl senátor a podnikatel Ivo Valenta, který ocenění osobně převzal.

Slavnostní vyhlášení anketní soutěže „Českých 100 nejlepších“ se uskutečnilo v pátek večer, a to ve Španělském sále Pražského hradu. Akce se zúčastnilo více než 700 hostů. Mezi nimi byly také významné osobnosti světa byznysu a politického života.

Skupina SYNOT v této soutěži „bodovala“ již několikrát. V uplynulých letech se navíc kromě společnosti SYNOT W mezi oceněnými ocitly také společnosti SYNOT ICT Services a moderní startupová společnost Madfinger Games, do níž skupina SYNOT investorsky vstoupila. SYNOT však sbírá prestižní ceny také na poli prestižních mezinárodních soutěží – a to především v oblasti hoteliérství. Posledním oceněným je Grandhotel Tatra ve Velkých Karlovicích, a to v rámci prestižní soutěže World Boutique Hotels Awards 2017. Vítězství si odnesl v kategorii European Best New Boutique Hotel.

O skupině SYNOT

Skupina SYNOT dnes dává práci přibližně třem tisícům osob. Působí téměř na všech kontinentech, a to přibližně ve dvaceti zemích světa. Své obchodní aktivity má v Evropě, Africe, Americe i v Asii. Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu a sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím. Její roční obrat činí přibližně 16 miliard korun.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…