Sázavafest uvolňuje limitovanou edici vstupenek a představuje line-up Zvířecího dne

29.05.2014 17:31

První den letošního Sázavafestu se ponese ve znamení zvířat - Světlé nad Sázavou se tak ve čtvrtek představí pouze kapely se zvířetem v názvu. Nyní organizátoři představují jeho line-up, spouští prodej limitované edice vstupenek 1+1 a také zahajují prodej vstupenek do festivalového kempu.

Sázavafest uvolňuje limitovanou edici vstupenek a představuje line-up Zvířecího dne
Foto: Sázavafest
Popisek: Sázavafest 2014

Pořadatelé již sestavili program Zvířecího dne, který kromě hlavních čtvrtečních kapel - ŠKWOR, STO ZVÍŘAT a nejnovějšího přírůstku do line-upu RYBIČKY 48 - přivítá na Óčko stage skupinu JELEN, která nedávno vydala debutové album, MEDVĚD 009, PUB ANIMALS, ZAJÍC COMPANY, KOHOUT PLAŠÍ SMRT, MADAME BUTTERFLY a OVČIE KIAHNE. Časový harmonogram je k nalezení na www.sazavafest.cz.

Na červen pak organizátoři přichystali speciální akci, totiž limitovanou edici vstupenek - za červnovou cenu jednoho lístku 850 Kč bude k dostání 1+1 vstupenka zdarma! Jedná se o výjimečně výhodnou nabídku; kdo s koupí lístků váhal, má teď jedinečnou šanci značně ušetřit. Zároveň se do prodeje dostává vstupenka na čtvrteční den za 250 Kč (na místě pak o padesát korun více). Za stejnou cenu jsou k dostání také lístky do stanového městečka, a to na všechny tři dny.  

Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal a na stránkách www.ticketportal.cz.

K již oznámeným interpretům - LUCIE BÍLÁ, CHINASKI, MONKEY BUSINESS, BART & BAKER nebo DAN BÁRTA - v poslední době přibyla nová zajímavá jména.  Vedle tradičního hosta festivalu MICHALA VIEWEGHA, který se na Sázavafest po pauze opět vrací, organizátoři potvrdili také účast swingové legendy ONDŘEJE HAVELKY & HIS MELODY MAKERS, který naváže na electro swing, jež bude na festivalu bohatě zastoupen. V dohledné době se mohou fanoušci těšit také na line-up taneční scény.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…