Skinzone představil nerozbitné ochranné sklo Screenshield Tempered Glass Screen Protect

15.11.2014 18:56

Společnost Skinzone, český výrobce kvalitních ochranných a dekorativních fólií pro elektronická zařízení, přichází na český trh s novým ochranným sklem Screenshield Tempered Glass.

Skinzone představil nerozbitné ochranné sklo Screenshield Tempered Glass Screen Protect
Foto: Hans Štembera
Popisek: Telefon, ilustrační foto

Toto neuvěřitelně tenké a vysoce odolné sklo výrazně zvyšuje ochranu displejů mobilních zařízení a vydrží i přímý úder kladiva. Stejně jako u ostatních produktů společnosti Skinzone nabízí doživotní záruku a možnost odborné instalace.

Ochranné sklo Screenshield Tempered Glass představuje vysokou ochranu displeje mobilních telefonů a je určeno zejména pro náročné uživatele či majitele prémiových mobilních zařízení. Ochranné sklo je speciálně vytvrzeno, díky čemuž nabízí devětkrát vyšší odolnost oproti klasickým sklům. Mobilní zařízení dokáže ochránit nejen proti škrábancům způsobeným ostrými předměty, ale i velmi silným nárazům, jako je např. přímý úder kladivem. Šířka pouhých 0,26 mm navíc zaručí jeho transparentnost a naprosto neomezí funkčnost displeje mobilního zařízení. Díky speciální svrchní oleofobické vrstvě, která je příjemná na dotek a úplně zamezí zanechávání otisků prstů na displeji zařízení, je zaručena maximální uživatelská přívětivost. Spodní silikonová vrstva zase zajišťuje snadnou a rychlou aplikaci ochranného skla bez vzniku jakýchkoli bublinek.

„Očekávání inovací mobilních zařízení se neustále zvyšují, a stejně tak trvale rostou i požadavky na jejich ochranu. Naši klienti se nyní mohou nově spolehnout i na ochranné sklo Screenshield Tempered Glass, které za každých okolností spolehlivě ochrání displej jejich mobilního zařízení a zároveň vychází vstříc zákazníkům, jenž preferují skleněné materiály,“ uvedl Petr Svoboda, Business Development Manager společnosti Skinzone. „Za kvalitu nového ochranného skla, stejně jako všech ostatních produktů z našeho portfolia, naprosto ručíme, což potvrzuje doživotní záruka, kterou k němu poskytujeme.“

Rychle, jednoduše a spolehlivě

Snadnou aplikaci ochranného skla umožňují doplňky prodejního balení, které vedle ochranného skla obsahuje také návod na jeho aplikaci, odstraňovač prachu, vlhčený a suchý čistící ubrousek, hadřík z mikrovlákna a plastovou stěrku. Zákazníkům, kteří se obávají aplikace skla svépomocí, je určeno demonstrační video či telefonní linka +420 266 611 031, na níž si mohou domluvit aplikaci skla zdarma v prodejním místě společnosti Skinzone.

Využijte časově omezenou slevu

Ochranné sklo Screenshield Tempered Glass je v současnosti dostupné pro vybrané mobilní telefony značek Apple, Samsung a LG. Během krátké doby se seznam kompatibilních zařízení rozšíří i o další značky. Doporučená koncová cena produktu činí 490 Kč, do konce roku ale mohou všichni zákazníci využít akční slevu 40 %, (nutné zadat v eshopu kód SSTG), kterou společnost Skinzone poskytuje na všechny Screenshield Tempered Glass.

O společnosti Skinzone

Skinzone s.r.o., česká společnost se dvěma produkčními centry v Praze a Budapešti se specializuje na výrobu a prodej kvalitních dekorativních fólií Skinzone™ (výběr obrázků z galerie Skinzone™ nebo nahráním vlastní fotografie) a ochranných fólií Screenshield™ (zákazníky považovány za jeden z nejlepších způsobů ochrany zařízení s dotykovými displeji – přes 90 % doporučení na portálu heuréka.cz). Společnost disponuje databází čítající okolo 2 000 přesně zaměřených zařízení a neustále ji doplňuje o nové produkty, které přicházejí na trh. Dokáže tak flexibilně reagovat na aktuální poptávku zákazníků z České republiky i ze zahraničí. Firma úspěšně působí na trzích v Německu, Francii, Velké Británii, Švédsku, Španělsku, Slovensku, Maďarsku, Rumunsku, Itálii, Švýcarsku, Polsku a Rakousku. Je schopná distribuovat své výrobky i do ostatních států světa. Více informací naleznete na webu skinzone.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…